Tvornica bicikala iz BiH dogovorila posao od 25 milijuna eura s austrijskom tvrtkom

Tvrtka Ruff Cycles koja se bavi proizvodnjom električnih bicikala u pogonima kompanije GS-TMT u Travniku dogovorila je novi poslovni projekt s austrijskim gigantom vrijednosti 25 milijuna eura.

Kako Klix.ba saznaje, priča električnih bicikala iz Travnika koja je obišla cijeli svijet, a neki primjerci iz Travnika su pronašli svoje mjesto i u garaži Cristiana Ronalda, dobila je veliku ekspanziju.

Naime, nedavno je tvrtka Ruff Cycles koja se bavi proizvodnjom nekoliko vrsta električnih bicikala sklopila ugovor s austrijskom tvrtkom vrijednosti 25 milijuna eura te su zajedno kreirali novi dizajn električnog bicikla kojeg planiraju proizvoditi.

Muamer Trako, Diana Godoy, CEO Petar „Pero“ Desnica

Osim toga, Ruff Cycles uskoro će širiti svoju proizvodnju. Iako su nedavno svoje pogone proširili za 600 kvadrata u pogonima GS-TMT-a u Travniku, Ruff Cycles na lokaciji Neobarja u Novom Travniku uskoro planira kupiti zemljište od 3.000 kvadratnih metara gdje će izmjestiti proizvodnju te nastaviti raditi punom parom.

Ovo je još jedna pozitivna priča, a s otvorenjem novih pogona očekuju se i nova radna mjesta.

Otvaranjem novog pogona planirana proizvodnja je 5.000 komada električnih i 1.200 komada koji nisu električni, rekao je Muamer Trako, direktor Ruff Cycles SEE za Akta.ba.

(www.jabuka.tv | Foto: Akta.ba)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.