Tužno sjećanje: Povodom 26. godišnjice braka Iman se prisjetila Davida Bowieja

Iako je, u siječnju 2018., obilježena druga godišnjica otkako je preminuo legendarni pjevač David Bowie, uspomena na njega ne blijedi.

Njegova udovica, slavni supermodel Iman Abdulmajid, na svom je Twitter profilu objavila fotografiju na dan kada bi, da je on još uvijek živ, proslavili 26. godišnjicu braka.Na svom Twitter profilu, jedna od supermodela 90-ih, Iman Abdulmajid, objavila je fotografiju iz prošlosti – sa svog vjenčanja.

62-godišnja Iman stoga je na svoj način obilježiti taj poseban dan.

Građansko vjenčanje održano je 1992. godine u švicarskoj Lausanni: David Bowie bio je elegantan u crnom odijelu, dok je Iman, umjesto vjenčanice, odjenula bijelo odijelo.

Bilo je to intimno vjenčanje, nedaleko od njegovog dvorca, kojem je, osim njih, prisustvovalo tek dva svjedoka, kao i matičar. O njemu se doznalo tek tjedan kasnije, a nekoliko mjeseci poslije proslavili su vjenčanje u Firenci, gdje su pristigli njihovi najbliži prijatelji i obitelj.

David Bowie preminuo je u siječnju 2016. godine, nakon što se u tajnosti borio s rakom jetre. Nakon njegove smrti, Iman se povukla iz javnosti, i trebalo je proći nekoliko mjeseci da uopće izađe iz svog doma, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.