Priyanka Chopra progovorila o svom prijateljstvu s Meghan Markle

Da su indijska glumica i njezina američka kolegica, Meghan Markle, itekako bliske, govori i podatak da je Priyanka Chopra jedna od rijetkih njezinih prijateljica koja je dobila pozivnicu za kraljevsko vjenčanje koje će se održati idućeg mjeseca.

Iako su prijateljice iz nekih davnih dana, prijateljstvo dviju glumica, ono Priyanke Chopre i Meghan Markle, tek je posljednjih mjeseci pod povećalom javnosti. A koliko su bliske govori i to da je 35-godišnja indijska glumica jedna od rijetkih iz svijeta filma koja je pozvana na kraljevsko vjenčanje idućeg mjeseca.

Iako joj je javno čestitala na zarukama, Priyanka u javnosti nije pričala o svom prijateljstvu s budućom članicom kraljevske obitelji. No, ipak nije propustila nahvaliti je kada se ime Meghan Markle našlo na godišnjoj listi časopisa Time, za 100 najutjecajnijih ljudi svijeta, piše Tportal.hr.

Negdje između biryane (indijsko jelo, op.a.), poutina (kanadsko jelo, op.a.) i beskrajnih razgovora, shvatila sam koliko, duboko u sebi, Meghan Markle brine o svijetu. S njom je ono što vidite stvarno, a ono što dobijate mlada je žena na koju se uvijek možete osloniti, sa srcem i umom na pravom mjestu. Njezino suosjećanje je očito u onome što podupire, a njezin pokušaj razbijanja stereotipa, povezat će je s generacijom, kojoj je uvelike potrebno malo više ljubaznosti, napisala je Priyanka Chopra i nastavila:

Ovaj uvijek nasmijani, snažni i slobodni duh, pronašao je princa, zaljubio se, ali i promijenio ovaj cinični svijet i natjerao ga da ponovno vjeruju u bajke. No, više od ičega, Meghan ima važan utjecaj na svijet koji treba tako snažne javne osobe koje će poštovati i ugledati se na njih. Ljude koje svijet može inspirirati, a Meghan, kada stane rame uz rame s Harryjem, biti će princeza za narod. Voljet ću te uvijek prijateljice moja. I živite sretno do kraja života.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.