Turković poslala nove otrovne strelice: Sudjelovanje Hrvatske u ratu od 92′ se ne može oprati sapunom – Jabuka.tv

Turković poslala nove otrovne strelice: Sudjelovanje Hrvatske u ratu od 92′ se ne može oprati sapunom

Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova BiH, gostujući na sarajevskoj televiziji Hayat koja je bliska stranci SDA, komentirajući izjavu predsjednika RH, Zorana Milanovića “prvo sapun – onda parfem” pridružila se seriji bošnjačkih političara koji šalju otrovne strelice prema Hrvatskoj.

Urednica emisije Milanovićevu izjavu prvo je nazvala gafom, a Turković namjerno pogrešno protumačila njegovu metaforu.

Stvari koje se peru sa sapunom vrlo su lako rješive i sapuna ima dovoljno. Ja se bojim nekih stvari koje se ne mogu oprati sapunom, a ako počnemo pričati o tome kakvo je bilo sudjelovanje Republike Hrvatske od 1992. godine pa na ovamo što je radila – bojim se da tu nema dovoljno proizvođača sapuna koji to mogu oprati. Prema tome, bolje da ne ulazimo na tuđi teritorij jer ako uđemo može tu glava dobro zaboljeti, kazala je Turković.

Još jednom se pokazalo da svatko čuje i vidi ono što želi čuti i vidjeti, a na bošnjačkoj političkoj sceni kada nema dovoljno argumenata poteže se “UZP”, tzv. agresija Hrvatske, “podjela BiH” bez obzira što je u proteklom ratu pomoć Hrvatske za BiH bila velika. A malo tko je uistinu sagledao Milanovićevu izjavu u cjelini te uočio koja je bila njegova stvarna poruka.

(www.jabuka.tv)


86 komentara

  • Dio pogubljenih ljudi. Oni koji su prije oko 500 godina došli na ova područja i od tada traže svoje, a nema ih… nema. Govore da je ovo njihovo… Evo i marame na glavi da se zna čija je.

 • Buletini krivo što nisu mogli uspostavit islamističku državu. Izgleda da njoj nije jasno da je BiH država tri naroda a ne samo “njihova”.

  • Tko nema u glavi ima u kuranu. Uvijek je moguc dzihad. I zastrasivanje. I Diva Grabovceva. I kada ne izmisljaju. Osokolili se do Mijata Tomica.

  • Znas kako kazu. Podaj vlast Hrvatu eto ti dobiti. Podaj vlast Baliji eto ti gubiti.
   Dobiili su kormilo 92 od strane zapadnjaka sada su ih osramltili. Eto ti dzihada.

 • Baš ko krmača i nikakav joj sapun ne može pomoći, bitango da vam ne bi Hrvatske za trag vam se ne bi znalo. Hulje nezahvalne.

 • previše su se muslimani osilili , nisu oni sila ni jedan posto kolko su se umislili.nedaj Bože bilo čega opet bi za par mjeseci bilo kme, kme, help Bosnia, kme, kme,,ali što ćeš , tko nema u glavi ima u guzici.

  • Xy ..a zasto jo RHr NE ODUZME drzavljanstvo?Po kijoj ga ja logici uopce dobila?Za sve se moze naci tocka u zakonu..pa tako i za to..VRNI BULO HR PUTOVNICU..PA SE KURCI SA BiH ILI TURSKOM..od volje ti ..samo vrni Hr!

  • Kako će proći kada nije u redu. Niti će ikad biti. Najgori ljudi. Samo gledaj sada maske kako padaju. Bruka od ljudi. Sta islam uradi od ljudi.. Al neka mujo im je glavni kralj. Da bar znaju o kom se radilo. Prešli bi i na hinduizam.

 • Jeli vam gospođo poznat podatak koliko je Hrvatska primila vaših izbjeglica , jeste li upoznati šta bi se dogodilo sa Bihaćkom i okolicom, vi ste gospođo licemjerna osoba koja se pokušava profilirat u “veliku muslimanku” kako bi prikupila naklonost dijela svog naroda .

 • Dokle više objašnjavati” mi smo pomogli da ostane BiH bla bla. Zabrana ulaska dotičnoj u Hr. Konfiskacija imovine na jadranu… njoj i sličnima pa bi vidio promjenu u roku odmah. Ovako….

 • Cuvaj tu pometinu na paci da ne spadne, jer ce netko vidjet tvoju plisnavu kosu,koja je samo malo oprana kad si se OKOTILA DUBRE BULSKO!

 • Ova bula truje svoj narod mrznjom a ona se razmece milijunima i nekretninama. Onda obuce ovu garderobu da bi pokazala kako je ona vjernik i zena svog naroda. A lopovluk i mrznja joj vriju u krvi. A u cije ona ime to govori, u ime 23 posto islamske teritorije koje je zauzela Armija BiH. Ista Armija koja je protjerala i pobila 50 posto hrvata na prostoru Federacije. Sa ovim fundanmentalistima stvarno je tesko graditi suzivot i buducnost. Oni se vracaju u vakat dok su osmanlije odredivale sudbinu naroda u BiH.

 • Je li ovo ona dwbela krmača koja je pozvala novinare da dođu na sarajevski aerodrom i nazoče isporuci medicinske pomoći za BiH, a ustvari se radilo o pomoći namijenjenoj Crnoj Gori. To su sarajevski mediji uglavnom prešutjeli….da se glupa krmača ne kompromitira.

  • Naplatili ste to masno, a onda ste 1993 počeli da hapsite vojno sposobne muškarce i dovodite ih u logore u Hercegovini. Protjerali ste sve stanovnike srpske i bošnjačke nacionalnosti gdje god ste to mogli, a na to ste gledali kao na rješenje stambenog pitanja.

   • Napali ste Dusinu i napravili pokolj u selu kraj Zenice kad vas nitko nije dirao. U Konjicu ste još dobijali oružje od HVo-a kada ste odlučili napasti isti taj HVO. I sve ste pobili i protjerali. Cijelu Srednju Bosnu ste napali snagama iz istočne Bosne koje ste povukli. Isto ste probali i u Stocu i Mostaru te dobili po labrnji i onda je bilo kmeee kmeeeee dženosajd agršn heljp poor maslms. Bijedo.

    • Onda one sudije u Hagu stvarno pojma nemaju. Tako ste se viteški borili, a oni UZP.
     Dokle će te živjeti u tim fantazmama i stalno nalaziti opravdanje za zločine koje je počinila hrvatska politika u vaše ime.

     • Znaju oni vrlo dobro koje pravio veće zločine. Sudili su kako im je naređeno. Vi ste naprimjer 100% etnički očistili istočni Mostar a o Bosni da i ne govorimo. Ni vi ni četnici ne dozvoljavate povratak protjeranima, za razliku od hrvata.

      • Ko im je naredio i zbog čega? Malo miriše na teoriju zavjere.
       Ali u pravu si da znaju ko je počinio veće zločine. Vidi se iz presuda, a što se tebi to ne sviđa bože moj. Samo da te podsjetim da je protjerivanje nepodobnih iz tzv “Zapadnog Mostara” trajalo do 2000.godine.

       • Bili su “nepodobni” jer su planirali, započeli i sudjelovali u ratu protiv hrvata kao peta kolona muslimanske vojske.

        A iz presuda se vidi da su političke presude u cilju zastrašivanja hrvata i ukidanja trećeg entiteta.

        Osuđeni vođe Herceg-Bosne nisu napravili nikakve zločine osim ake se obrana protiv muslimanskih napada može ocijenit kao zločin, što naravno nije moguće ni po kakvom zakonu.

        Da niste počeli rat nebi bilo nikakvih problema.

    • Dobili ste sve na tokisičan način. Kako ste ugroženi i bla bla. Lažima i glumom.te ste nakon toga i dalje išli i idete na taj način. Sada se lonac sa purom robiven na toksičan i manipulativan način prevrće naopako. Nema više pure dobivene takvim putem. Gori ljudi od vas i braće vam novopečene boljševika kugla nije imala. Najgore ste zaslužili. Slava Bogu na visini!

 • Intelekt bosanski. Da ti nije bilo Hrvata nebi znali gdje vam je noga gdje glava. Par stotina tisuća izbjeglica primljeno da nije bilo Oluje gdje bi vi bili?? To zaboravljaš! Vi ste bezobrazni i pokvarenim kao ljudi. Vi se pravite demokrati pod plaštom građanski al vam neće upaliti. Ona stara izreka nema vjere u Turčinu. Vi ste svoje bonuse ispucali.

 • Za nadati se je da Amerika, a osobito Europa neće dozvoliti nikakvu Islamsku državu na ovom geostrateški važnom području.

 • Uvjek ista fora. Nacionalisti bace kost među običan svjet i svađa počinje. Niti je nju briga za Hrvatsku i Hrvate niti za Bosnu i Bošnjake. Samo mi nije jasno kako uvjek upali.

  • Šepa ti usporedba, kako se kaže. Više odgovara usporedba sa vatrom, od ove sa kostima. Baci se naime iskra, kresne se varnica, i onda se puše, malo s ove pa malo s one strane, malo s lijeva pa malo s desna, odozgo i odozdo, da se to fino raspali, pa kad i ako plane onda to zna da opeče svakoga, bez ikakava reda i smisla, na što se u zaluđenosti raznim idealizmima pristaje.

 • Je li ikada HDZ zatražio MVP ili Ministarstvo branitelja, ma jok, daj im ministarstvo financija i oni zadovoljni. Svakoga Hrvata kupiš za 100 KM. Pa pogledajte ove koji su pokupovali razne povlastice, invalidnine, mirovine, činove, odličja, sve šaka prodanoga jada koji drukaju za druga Dragana Čovića Gagu i kada se izbori zgade većini naroda onda kuku lele, kukaj hdz?

 • jedna balinkura nema sta komentirati o Hrvatima,zna se sta je tko radio i uradio,da nije Hrvata,Srbi bi ih iskorijenili iz BiH,neka prvo” pomete ispred svojih vrata,pa tek onda tuđih”-njihova lupeska taktika i politka vise nigdje ne prolazi,svaka cast postenim i cestitim pripadnicima svih nacija,ali moj hrvatski narod je svoj na svome,muslimani tek od 15. st.,pokrij se /zamotaj se/glupaco jos vise da se ne “balečiš”

 • ono posteno govoreci malo vas je branilo Mostar ’92.,krili ste se po podrumima,moru i inozemstvu,a onda ste ’93.krenuli na Hrvate-ali ste se preracunali-dozivjeli ono sto ste spremali Hrvatima,imali ste popise nad kojim Hrvatima treba izvrsiti egzekuciju,ali “procurilo”-takvi ste,znam da istina boli,ali najiskrenije ni u jednom ratu civile se ne smije dirati-NIKOGA NIKADA,bilo je -ne ponovilo se

  • Zorba probudi se. Na dugogodišnje zatvorske kazne su osuđeni hrvatski politički lideri upravo zbog ovoga što si ti naveo u svom komentaru i još ponečega. To je dokazano i dokumentovanu izvan razumne sumnje.
   Još nešto: da smo se “bogdo” svi sakrili u podrume i pustili političara i tzv. nacionalne lidere da oni ratuju.

 • Milanović je političar od glave do pete a gdje si ti Bisera. Ne bi te Milanović ni mašama taknuo. Drži se ti ono malo džamahirije što ti je u Bosni ostalo a u Srpskoj republici i Hercegbosni ako tako budeš pričala nećeš moći ni primirisati.

 • pičkavam materina.ništanije bisera.turković pogrješila.štaje javno rekla zamovas vrlodobro štasteradili u ratu.sad plaćate bogu račune.

  • Ajde turčine ne kaki, pokušali ste okupirat ono što je HVO obranio od četnika i JNA. Niko vas nije dirao dok niste počeli rat protiv nas.

  • Na čijoj si zemlji mudrijašu sotonin? I šta misliš logički tko će platit i ovu tvoju izjavu? Koju dinstaš i serviraš ovako šupački i podmuklo?

  • Nisu u pitanju geni nego vjera. Katolici nisu postali talijani kad su prešli na katolicizam, dok su pravoslavci postali srbi a muslimani turci.

 • Bisera moja, skrati jezičinu. Ne priliči jednoj muslimanki. A i bona, di ćeš bježati ako te opet srbi potraju. Ne zatvaraj si vrata.

 • Gospođo Turković ambasadorice koga i čija, 500 godina su ubijali, silovali, uništavali, pljačkali, prisvajali, maltretirali u okupiranoj Bosni i Hercegovini od strane turskog islama koji baštinite. Na vašu žalost Bosna i Hercegovina nije više turska bar u dobrom dijelu ove napaćene zemlje. Jedini udruženi zločinački poduhvat jeste onaj koji vi baštinite. Aferim,

 • Dobro si joj rekao. Nabijali su njezine pretke na kolac, odvodili janjicare i vracali ih da ratuju sa svojim roditeljima. To mogu samo monstrumi a to su Turci. Ako ne vjeruje neka uzme Povijest 6 razred iz bivse drzave. Nevjerojatno izvrtanje činjenica. Pa proslo je vrijeme turskog zuluma sad vi taj zulum koristite prema Hrvatima. Neće proći

 • Ako ste pet puta procitali njenu izjavu onda se jasno vidi koliko se ZOKI i PLENKI glupiraju sa izjavama o Bosmi i Hercegovini

 • Samo pogledajte kako izgleda ta prljava baba. Usporedite nju i Europu. Pa ova je osudjena na doživotnu robiju sotone da nema život već pakao na zemlji.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.