Turisti u Neumu spavaju i na groblju

Redakciji portala Bljesak.info javila se čitateljica iz Neuma koja je šokirana činjenicom što je prilikom odlaska na groblje u Neumu naišla na turiste koji su spavali na groblju.

”Sinoć, pri dolasku na groblje primjetili smo automobil parkiran lijevo od ulaza u kojem su sjedila dva mladića i očigledno se presvlačila, međutim ono što nas je šokiralo je činjenica da su dvojica ležala na ručnicima prekoputa prvog reda grobova.

Kada su nas ugledali nisu reagirali nego su se nastavili izležavati. Na groblje su poslije nas došle još dvije obitelji da posjete grobove svojim najmilijih, a ista ekipa se ni tada nije pomaknula sa svog mjesta. Mogu shvatiti da spavaju na plaži ili u automobilu, ali u groblju, to nikako. Mislim da je ovo nedopustivo i da se time remeti privatnost osoba ili obitelji koje dodju obići grobove svojih pokojnika”, napisala nam je čitateljica. (Bljesak.info)

(www.jabuka.tv)
2 komentara

  • Ti nisu turisti to su jadnicda ne kažem koji,ali im treba naplatiti noćenja na groblju više nego turistu u hotelu najluksuznijem pa im neće padati na pamet uznemiravati rodbinu ukopanu u groblju a i turiste i normalan svijet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.