Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru | Jabuka.tv

Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru

Najmanje dvije osobe su ozlijeđene u najnovijem fizičkom sukobu koji se dogodio večeras u vukovarskoj četvrti Borovo naselje.

Prema riječima glasnogovornika PU Vukovarsko – srijemske Krunoslava Živkovića do sukoba je došlo oko 19 sati, a poslije kojega su ozlijeđene osobe, za koje se još ne zna jesu li lakše ili teže ozlijeđeni, prevezene u Opću županijsku bolnicu Vinkovci.

Prema za sada dostupnim informacijama sukobili su se pripadnici navijačkih skupina BBB i Grobari u blizini jednoga ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Nekoliko njih smo priveli, a u potrazi smo i za drugim sudionicima ovoga sukoba. Trenutno ne znamo radi li se o dogovorenoj tuči ili je netko nekoga napao kao niti jesu li korištena nekakva pomagala, rekao je Živković dodajući kako je policija brzo reagirala te spriječila veći broj ozlijeđenih.

Kazao je i kako je policija bila spremna na razne mogućnosti s obzirom da im je poznato kako se tijekom vikenda u Vukovaru organizira turnir u organizaciji BBB-a. Upravo radi toga ovih dana u Vukovaru je bilo pojačano prisustvo policije što je se moglo vidjeti i danas u gradu. O ozbiljnosti današnjeg sukoba govori i to da je na mjestu događaja bilo 5-6 policijskih vozila kao i interventna policija.

Živković je najavio kako će o svemu izvijestiti uskoro i javnost.

Bilo je strašno. Tuklo je se njih 20-ak. Imali su i palice i baklje. Neki su bili svi krvavi i ležali, rekla je za Večernji.hr jedna od očevidaca tučnjave.

Ovo je inače nastavak ranijih navijačkih sukoba u Vukovaru. Posljednji u nizu dogodio se prije nekoliko tjedana kada je skupina BBB-a na parkiralištu nekadašnjeg Hotela Dunav napala dva mladića srpske nacionalnosti. Tada je nekoliko njih, a nakon što se pojavio snimak tučnjave u medijima, i privedeno.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj: