Trump se pohvalio susretom s Kim Kardashian

Odličan sastanak s Kim Kardashian danas, razgovarali smo o zatvorskoj reformi i presudama, objavio je Trump na Twitteru nakon susreta sa slavnom starletom, uz koji je objavio i fotografiju na kojoj ponosno pozira s atraktivnom crnkom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Za susret s Trumpom slavna je Kardashianka odabrala adekvatniji, čedniji outfit, crno odijelo uz koje je nosila žute štikle, a u Bijelu kuću je stigla s manjom pratnjom u crnom SUV-u koji je parkirao unutar zemljišta Bijele kuće, što je, piše CNN, prilično iznenađujuće, budući da gosti obično ne mogu prići toliko blizu najbolje čuvanoj građevini u SAD-u. VIP gosti Bijele kuće obično moraju ući pješice kroz vrata ograde koja okružuje imanje, a ne u vozilu.

Reality zvijezda kod Trumpa se založila za oslobođenje zatvorenice Alice Marie Johnson koja je prije više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika. Johnson je osuđena jer je bila veza (telefonska) između velikih dobavljača uličnih dilera droge,š to joj je ujedno bio i prvi sukob sa zakonom u životu.

Kardashianka se krajem prošle godine zainteresirala za taj slučaj te je krenula u kampanju, tijekom koje je razgovarala i s Trumpovim zetom i savjetnikom, Jaredom Kushnerom, kojeg je predsjednik zadužio za zatvorsku reformu.

Sretan rođendan Alice Marie Johnson. Ovo danas je za tebe, objavila je u srijedu ujutro na svom profilu na Twitteru starleta, te uz post dodala emotikon ruku koje mole.

Željela bih se zavaliti predsjedniku Trumpu na vremenu, a nadamo se da će predsjednik pomilovati gđu. Alice Marie Johnson koja služi doživotnu zatvoru kaznu za prvi zločin u životu, koji je usto nenasilan. Optimistični smo glede njezine budućnosti i nadamo se da će ona, kao i mnogi drugi poput nje, dobiti drugu priliku u životu, napisala je Kardashianka nakon sastanka s Trumpom, piše Tportal.hr.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.