Trump planira pomilovati 3.000 osoba, uključujući Muhammada Alija

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump kazao je u petak da razmišlja o pomilovanju oko 3.000 osoba, uključujući legendarnog boksera Muhameda Alija, javlja Reuters.

Ali, koji je preminuo 2016. godine, odbio je da se priključi američkoj vojsci tijekom Vijetnamskog rata, što je tada izazvalo brojne kontroverze.

Američki lider je novinarima kazao, prije odlaska na summit G7 u Kanadi, da će pokušati ‘doprijeti’ do NFL igrača koji zahtijavaju reforme kaznenog pravosuđa za sve one koji su bili nepravedno tretirani.

(Fena)


6 komentara

  • Ne možeš u USA biti domoljub a odbiti služiti Domovini. Nema kod njih “munchen bojni”. Svako jutro prisustvuješ dizanju zastave i odavanja počasti himni USA i tim činom se svatko ponosi. Oni s ponosom drže ruku na srcu za vrijeme intoniranja himne i ne “čuvaju takuline”, kako naša dična oporba veli, koja se srami svoje himne i još više “ustaške šahovnice” koju bi namijenila sa tzv. “duginom slikovnicom”. Usaditi domoljublje u komunistička srca je nemoguća misija zvalo se srce Berislav-Bero, Zoran-Zoki, Andrej Klempović, a pogotovo to ne možeš očekivati od Milorada, Rade, Arsenija, Nenad Staško, Anka partizanka, i sličnih kreatura hrvatske i HZHB političke scene.

    • Meni se čini da si ti zaboravio uzeti tablete. Toliko si gluposti napisao da ih nema smisla ni komentirati.
      Mogu samo reći da je paranoja zaj…na bolest.

      • Paranoja je bolest od koje boluje svaka kradezenjara ili bivša komunjara. Nažalost ta “partizanska bolest” je neizlječiva i jedino ju ispovijed i stvarno pokajanje može djelomično neutralizirati. Uživaj u terapiji!

  • HR grb nije nikakva šahovnica glupane. Tako to četnicičke govnarske kukavice nazivaju. Hrvatski grb nema ništa zajedničko niti će nikada imati sa ustaškim krvopijama.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.