Trump otkrio kad će napustiti Bijelu kuću – Jabuka.tv

Trump otkrio kad će napustiti Bijelu kuću

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da će napustiti Bijelu kuću ako Elektorski kolegij potvrdi pobjedu demokratskog kandidata Joea Bidena na predsjedničkim izborima, objavio je Reuters.

Inauguracija Bidena za novog predsjednika SAD-a trebala bi biti održana 20. siječnja 2021. godine.

Razgovarajući s novinarima na praznik Dana zahvalnosti, Trump je uz ostalo izjavio i da su nedavni američki izbori bili prijevara, no ne nudeći pritom nikakve konkretne dokaze o nepravilnostima glasanja.

Isto tako, odbio je reći hoće li nazočiti Bidenovoj inauguraciji, prenijela je Hina.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Draga jabuka.tv, prestanite napokon dijeliti šrot propagandnih medija! Molim vas.
  Kakva je ovo rečenica:
  “Razgovarajući s novinarima na praznik Dana zahvalnosti, Trump je uz ostalo izjavio i da su nedavni američki izbori bili prijevara, no ne nudeći pritom nikakve konkretne dokaze o nepravilnostima glasanja.”

  Kako nema dokaza?? Od prekjučer su počela izlaganja stotina i stotina stranica dokaza o prevari sudovima u više od 6 zemalja. Dokazi upućuju na neviđenu krađu u modernoj povijesti. Zašto ne dovodite u pitanje sve to?

  On će 100% dobiti izbore, a svi mediji koji su proglasili Bidena pobjednikom očito ne zanima šta službeno još nitko nije proglašen pobjednikom.

  Samo propaganda, ništa zakon, ništa zdrav razum, ništa logika, ništa demokracija i proces. Bože sačuvaj. To nisu novinari to su aktivisti, a vi odlučujete redovno dijeliti aktivističke publikacije.

  Trump će ostati predsjednik do 1.mjeseca 2025., pripremajte SVOJE članke i ne prepisujte tuđe laži.

  • Kakav odgovor ,svaka cast,kao moje misli.
   Svaka cast.
   Za ove lazi na portalima i huskanje netko treba odgovarati .
   Ma ovi su dobili pare od sorosa
   Pozdrav

  • Trump će uvijek, u dušama i srcima mnogih, ostati Predsjednik. I sve dok je srca i duše bit će i Trumpa.
   Sloboda vjeroispovijesti je univerzalno osnovno ljucko pravo, a ne zna još, sa sigurnošću, hoće li ovi što ne priznaju Trumpa, našega Predsjednika, ići u pakao u vrijeme strašnog Suda, gdje je plač i škrgut zubi.

  • Nije da me zaboli kuki za americke izbore, nekakvog trumpa i nekakvog bidena, ali gdje su ti dokazi, sve sto je dosad sturo dostavljeno je odbaceno koliko znam, nigdje apsoluto ne mozes naci te ”dokaze” o bilo kakvoj prevari masovnih razmjera? Nije ovaj drugi pobijedio za 100 000 nego tipa 5 milijuna. Ovo meni osobno zvuci samo kao losi luzer, dakle covjek koji ne zna prihvatiti poraz jer mu je ego prevelik, a intelektualni kapacitet skroman.

 • Kakva korist od dokaza ako ih ovi ne uvažavaju. Pa imamo kod nas masovne prijevare i krađe iza 19:00 sati, što možemo iščitati i iz 100%-tnih preferencija koje dobivaju pojedinci jer im se dopisuje bez imalo srama i znaju kako sve prolazi, jer CIK i SIP sve prigovore odbija i prihvate neke koji su kozmetičke naravi i ne utječu na izborni rezultat. Ovo bi mogla biti povijesna prekretnica u budućim izborima i ako ova prijevara prođe, cijeli izborni sustav će se temeljiti na ovakvim američkim iskustvima. Dobiti ćemo Staljinovu demokraciju i potvrdu poslovice kako nije važno tko glasuje, već je jedino važno tko broji glasove.

  • Ne može nikakav dokaz, prijevara, preferencija, krađa, prigovor, dopis, kozmetika, narav, rezultat, prekretnica, povijest, sustav, američko iskustvo i staljinova demokracija, niti poslovica rastaviti od ljubavi koja se razlijeva u srcima i dušama prema precjedniku Trumpu. On će uvijek biti, i ostati, naš Predsjednik, ideal, i naša je ljubav bezgranična. Trump je već proglasio pobjedu, svoju, i našu pobjedu, jer svi smo zajedno u ljubavi pobjednici, i najavio svoje tj. naše povlačenje iz Ureda. Gdje je jedan sabran u Trumpovo ime tu smo svi, a gdje su dvojica – isto. Da nam živi, živi Trump, i vječna nam i jedina ‘merika.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.