Tromjesečnoj bebi puknuo vrat prilikom pada s kauča u Čapljini!

Velika tragedija dogodila se u čapljinskom selu Potkose. Kako neslužbeno doznajemo, tamo je nesretnim slučajem smrtno stradala tromjesečna beba, kojoj je u samo jednom trenutku nepažnje puknuo vrat. Naime, prema navodima iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, ne zna se je li novorođenče ispalo iz majčina naručja na pod ili je jednostavno palo na glavu s kauča, što je izvjesnije, te tom prilikom zadobilo smrtonosne ozljede.

Prema nalogu iz ovog tužiteljstva, tek je obavljen vanjski pregled tijela i, nakon niza izvida, istraga je zaključena kao nesretan slučaj koji je potresao čitav čapljinski kraj, prenosi Večernji list

– Beba je žurno dovezena u Dom zdravlja Čapljina, ali joj, nažalost, više nije bilo spasa. Osim na vratu, drugih ozljeda na malenom tijelu nije bilo. Liječnici su zaključili slučaj. Majka je sva u očaju zapomagala pa se nije mogao doznati način kobnog pada. S njom se nije mogao obaviti razgovor. Jadnica nije mogla izustiti niti jednu razumnu riječ. Sasvim razumljivo, potpuno je bila izvan sebe. Možda nikad nećemo doznati što se doista dogodilo.

Naime, to joj je prvo dijete. Navodno je u kritičnom trenutku bila sama u kući, dok je njezin suprug vani radio kao nadničar. Riječ je o skromnoj obitelji Bijedić – kažu nam šokirani Čapljinci.

(www.jabuka.tv)9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.