Trojici Ljubušaka produžen pritvor zbog preprodaje droge

Županijski sud ŽZH u Širokom Brijegu na osnovu prijedloga za produljenje pritvora ovog tužiteljstva produljio je pritvor za još 2 mjeseca osumnjičenicima K.C. (44), M.C. (42) i D.M. (35).

Pritvor je produljen zbog opasnosti da bi osumnjičenici boravkom na slobodi utjecali na svjedoke, prikrivali dokaze i ponovili kazneno djelo.

Nalogom o provođenju istrage ovog tužiteljstva osumnjičeni K.C. se tereti da je organizirao grupu ljudi u cilju počinjenja kaznenog djela neovlaštene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga, a M.C. i D.M. su postali pripadnici organizirane grupe ljudi, izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić. Sumnjiče se da su nabavljali i prodavali opojnu drogu tipa Kokain i Speed velikom broju konzumenata sa područja Hercegovine i Republike Hrvatske, koristeći pri komunikaciji šifrirane poruke.

Nastavlja se rad na ovom predmetu, što znači utvrđivanja svih činjenica vezanih za osumnjičenike i kaznena djela za koja se sumnjiče.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Zasto ne objavite imena ovih dilera .Uvjek samo inicijali.Valjda vi kao novinari mozete doc do informacija.I nije mi jasan ovaj nas MUP.Zasto oni ne objave imena,il su i oni umoceni pa se ne usude.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.