Trgovci oružjem se dogovorili za kaznu od godine dana zatvora

Optuženi Eddy Atir i Samir Ben Attia sporazumno su priznali krivicu za počinjeno kazneno djelo neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne namjene.

Sporazum o priznanju krivice s tužiteljem Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH sklopili su optuženi: Eddy Atir, rođen 18.8.1988. godine u mjestu Ivry-sur-Seine, nastanjen u Francuskoj, državljanin Republike Francuske i Alžira, nalazi se u pritvoru od 7.12.2012. godine, i Samir Ben Attia, rođen 5.10.1989. godine u mjestu Cormeilles en Parisis, nastanjen u Francuskoj, državljanin Republike Francuske, nalazi se u pritvoru od 7.12.2012. godine.

Optuženi, potpisivanjem sporazuma, u cijelosti priznaju izvršenje kaznenog djela koje im se stavlja na teret optužnicom Tužiteljstva BiH od 13.2.2013. godine.

Tužitelj i obrana suglasni su da, na osnovu sporazuma, Sud BiH izrekne optuženim Eddyju Atiru i Samiru Ben Attiji kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Potpisivanjem ovog sporazuma o priznanju krivice, optuženi su pristali da će na poziv Suda BiH svjedočiti pred Sudom BiH, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH. (Fena)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.