Najgledaniji film na Netflixu ocijenjen kao jedan od najgorih ikad

Zack Snyder režirao je film “Rebel Moon”, svojevrsni Netflixov odgovor “Ratovima zvijezda”, a kritičari nisu imali riječi hvale za njega te ga neki nazivaju i jednim od najgorih ikad snimljenih.

Ipak, film je već dva tjedna najgledaniji na streaming platformi.

Preplavljena sumornim deponijama ekspozicije i usporenim sekvencama u izobilju prvi dio dvodijelne sage, vrijedne 166 milijuna dolara, 21. prosinca stigla je na streaming servis, piše Space.com o filmu “Rebel Moon”.

Sinopsis filma navodi: Kada se kolonija na rubu galaksije nađe u opasnosti od vojske tiranskog regenta Balisariusa, oni šalju mladu ženu s misterioznom prošlošću da potraži ratnike sa susjednih planeta kako bi im pomogli da se suprotstave.

Prve recenzije filma bile su prilično oštre, a mnogi ga opisuju kao razočarenje. SFGate.com ga je nazvao jednim od najgorih filmova ikad snimljenih.

U njemu glume Sofia Boutella kao Kora, Staz Nair kao Tarak, Charlie Hunnam kao Kai, Michiel Huisman kao Gunnar, Doona Bee kao Nemesis, Djimon Hounsou kao Titus, Ray Fisher kao Darrian Bloodaxe, Cleopatra Coleman kao njegova sestra Devra, Fra Free kao regent Balisarius , Ed Skrein kao ludi admiral Noble, i Anthony Hopkins koji tumači starog carskog androida po imenu Jimmy.

Netflix se nadao da će “Rebel Moon” biti njegov odgovor na imperiju “Ratova zvijezda”, međutim, sudeći po reakcijama on je daleko od toga, piše Klix.ba.

U Guardianovoj kritici pišu kako je “Rebel Moon nešto više od skupo konfiguriranog, prelijepog izgleda, ali na kraju bezdušnog filma iz ‘Ratova zvijezda'”.

Uz sve negativne kritike, film je trenutno najgledaniji na Netflixu te zauzima prvo mjesto njegove globalne liste Top 10 sa 77 milijuna sati gledanja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.