Trebala je glumiti Rodneyevu Cassandru, ali redatelj je rekao da je prelijepa za tog mulca – Jabuka.tv

Trebala je glumiti Rodneyevu Cassandru, ali redatelj je rekao da je prelijepa za tog mulca

Ove godine obilježava se 40. godišnjica emitiranja megapopularnih Mućki, a povodom toga je stiglo hrvatsko izdanje knjige Mućke – sve o omiljenoj humorističnoj seriji autora Grahama McCanna.

U knjizi su otkriveni neki zanimljivi detalji o jednoj od najpopularnijih serija ikad pa je tako autor otkrio da je ulogu Cassandre Trotter umalo dobila Elizabeth Hurley, prenosi Index.hr.

Uloga Cassandre lako je mogla pripasti tada 23-godišnjoj Elizabeth Hurley koja se sva ushićena pojavila na audiciji, no Tonyju Dowu izgledala je isuviše kao model da bi odgovarala nekome kao što je Rodney, navodi se u knjizi.

Bilo je neobično jer tada je izgledala još bolje nego danas, ali jednostavno nisam mogao povjerovati da bi mogla biti njegova djevojka: teško da bi taj mulac hodao s ovom zapanjujuće lijepom ženom, rekao je redatelj nešto kasnije.

Na kraju su odabrali drugu glumicu, Gwyneth Strong, za koju su zaključili da bi bolje funkcionirala s Lyndhurstom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Mućke su se počele prikazivati 1981. godine, a o popularnosti serije najbolje govori informacija da je u jednom trenutku zbog velikog broja gledatelja došlo do pada napona u električnoj mreži Velike Britanije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.