Tražilo se mjesto više na ženskom druženju i predstavi Brodolomke

U petak, 11. listopada u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu održano je prvo Žensko druženje u organizaciji Dive. Tražilo se mjesto više, organizatorice poručuju da su očekivale oko sto uzvanica, ali je posjećenost premašila njihova očekivanja.

Žene su se u malim crnim haljinama zabavile u ugodnoj atmosferi, glazbi Kristijana Penavića,vrhunskom vinu Podruma Ostojić i Sivrić, slasnim zalogajčićima koje je pripremo Restoran kod Barića te slasticama From Herzegovina with love, Kraša  i Union Foods d.o.o. te osvježenje uz vodu i Leda Ice Tea. Poklone kozmetike i nagrade je osigurala Farmasi kozmetika.

Damama je posebno zanimljiv bio kutak za fotografiranje sa dekoracijama Candy Pearla što je svojim objektivom zabilježio fotograf Filip Ljubić.

Posjetiteljicama je i par riječi o važnosti brige za zdravlje uputila Radica Lasić, predsjednica udruge Narcis, budući da je listopad posvećen podizanju svijesti javnosti o raku dojke.

Radica Lasić

Nakon ugodnog druženja dame su se uputile u prepunu kino dvoranu na predstavu Brodolomke, koja ih je natjerala da se zamisle i nasmiju do suza.

Širokobriješko Kino Borak bilo je ispunjeno do posljednjega mjesta na predstavi Brodolomke

Organizatoricama čestitamo i nadamo se da će u budućnosti biti više ovakvih druženja jer zainteresiranosti kao što se vidi iz priloženog itekako ima.

Voditeljice “Dive” i organizatorice ženskog druženja Antonija Gugić i Cecilija Glavina

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.