Traže se djelatnici za projekt “Širokobriješke sestre – kućna njega”

Crveni križ grada Širokog Brijega, raspisao je Javni poziv za popunu pozicija na određeno vrijeme – 12 mjeseci, a za potrebe projekta “Širokobriješke sestre – kućna njega”.

Javni poziv raspisan je za sljedeće pozicije:

  • Medicinska sestra/tehničar – dva (2) izvršitelja
  • Njegovatelj/ica – dva (2) izvršitelja

Rok za podnošenje prijava je najkasnije do 30. travnja 2024. godine. Detalje natječaja i potrebnu dokumentaciju pogledajte na stranicama Crvenog križa ŽZH.

Javni poziv raspisan je u sklopu projekta “Širokobriješke sestre – kućna njega”, a zahvaljujući kojem će 150 korisnika tijekom 12 mjeseci besplatno dobiti prikladnu socijalnu skrb.

Nositelj projekta u vrijednosti od 295.632,62 KM za 12 mjeseci je Crveni križ Široki Brijeg.

Partner projekta je Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske koje sufinancira projekt s 56,2%, dok preostali dio sredstava osigurava Grad Široki Brijeg kao drugi partner.

Projekt kućne njege uskoro će zaživjeti u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)

5 komentara

    • velki rvati jatolici, a vnago obična, samo mito korupcija..ti meni ja tebi..fuj fuj…kako ide ona iz onog kultnog srpskog filma ” ko je nas (vas) upoznao ni pakao mu neće teško pasti”….

  • Da li ljude su u teškoj situaciji može se prijaviti, za pomoć, jer oni ne znaju i ne mogu sami se prijaviti a ne mogu se skrbiti o sebi?
    Jer ima i takvih u našem okruženju kojima je socijalna služba i druge institucije dodjelile skrbnika a nitko ih ni skrbnik, ni socijalna služba , ni djeca ni ne posjećuju a kamoli skrbe o njima. Grijota je ne pomoći im.

    • hvala 8;23, ovakvi komentari sućutni, dobronamjerni , čovječni, ožive me, obraduju, i vrate vjeru da još postoji čovjek kako ga zamisli Bog!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.