Travnjak Veležovog stadiona konačno saniran po pravilima

Nakon mnoštva probijenih rokova, nogometni teren na stadionu “Rođeni” je završen u skladu s propisima i mostarski Velež će konačno biti domaćin na svom terenu 18. veljače, kad je zakazan susret s Posušjem.

Da je zelena površina urađena i da vlada pozitivna atmosfera u redovima mostarskog kluba uvjerili su se novinari prilikom obilaska stadiona Rođeni koji je tijekom prošle godine zbog niza propusta tijekom rekonstrukcije terena izazivao veliku pozornost javnosti.

Agonija zbog dugotrajnih radova je završena i konačno će se utakmice igrati na domaćem terenu uz huk navijača s tribina koji je zaista nedostajao sve vrijeme, jer nije tajna da su navijači dvanaesti igrač, kazali su za Klix.ba iz kluba.

Predsjednik Uprave FK Velež Senad Kevelj smatra kako je u cijeloj priči najvažnije da je teren urađen po pravilima struke i da će Velež domaće utakmice ponovni igrati na domaćem terenu, što je od velikog značaja kako za klub tako i za sve navijače.

Radovi na sanaciji terena su uspješno završeni i nadzorno tijelo je dalo jamstva da je sve urađeno u skladu s propisima i pravilima, koje je ono zahtijevao od izvođača radova. Tako da smo zadovoljni nakon svega i sa sigurnošću sada možemo reći da će se prva utakmica na novoj zelenoj površini stadiona Rođeni u Mostaru odigrati 18. veljače, kad je zakazan susret protiv Posušja, kazao je Kevelj za Klix.

Zbog propusta koji su se dogodili tijekom izvođenja radova i mnogobrojnih probijanja rokova FK Velež je pretrpio ogromne štete, zbog čega je bivša uprava kluba najavljivala kako će tražiti odštetu.

Međutim, kakav će epilog cijele priče biti i hoće li Nogometni savez BiH koji je nositelj projekta, imati razumijevanje za probijene rokove zbog kojih je mostarski klub tijekom prošle sezone sve domaće utakmice Premijer lige igrao u Gabeli, vrijeme će pokazati.

Sigurno je samo, da je novo rukovodstvo FK Velež zateklo radove na stadionu Rođeni i naslijedio ogromne gubitke u klubu zbog čega je odmah najavilo novu strategiju rada i rezanje troškova, te sanaciju radova sa svojim suradnicima uspješno privelo kraju.

Prema saznanjima Klixa, rješenje za nadoknadu štete u FK Velež se već pronašlo na zadovoljstvo svih.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • neutralan 15:37
    kojisu to vrli prijatelji.veleža
    nema velež.prijateija samo ima svoje je navijače svisu ti prijatelji prepoznatljivi.ne pripišavamo mi travnjake nek oni očiste svoje dvorište ima tu svačiji govana i pišaće većinom političke nek oni bar jedan vece naprave dase ne pišaju oko tribine.pozdrav🙋

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.