Tragedija u Zagrebu: Muškarac se ubio nakon višesatne opsade specijalaca – Jabuka.tv

Tragedija u Zagrebu: Muškarac se ubio nakon višesatne opsade specijalaca

Od ranih jutarnjih sati trajala je policijska opsada obiteljske kuće u Zagrebu.

Naime, policijski specijalci naoružani dugim cijevima okružili su rano ujutro obiteljsku kuću u Zagrebu, u kojoj je jedan muškarac iz još neutvrđenih razloga prijetio samoubojstvom.

Pregovarači ga nisu uspjeli odgovoriti od samoubojstva

Opsada je trajala satima, a muškarac je, kako neslužbeno doznajemo, na kraju ipak izvršio samoubojstvo. Od toga su ga satima pokušali odgovoriti policijski pregovarači, ali u tome nisu uspjeli, piše Index.hr.

Zagrebačka policija priopćenjem se oglasila o ovom slučaju.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima.

Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti”, izvijestili su.

Policijska blokada Branimirove, muškarac prijeti samoubojstvomOpširnije: http://bit.ly/2DEV385

Posted by Index Vijesti on Sunday, 31 December 2017

 

Zbog policijske opsade dio ulice kneza Branimira bio je potpuno blokiran. Policajci su uklonili barikade oko podneva, a tada su se s terena povukli i specijalci.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.