Tina Katanić progovorila o seks-skandalu

Tina Katanić (38) gostovala je u HRT-ovoj emisiji ”Kod nas doma” te je pred kamerama progovorila o seks-skandalu iz 2015. koji joj je umalo uništio život.

Dogodilo se teško kriminalno djelo. Znači, djelo za koje se ide u zatvor i koje ljudi ne smiju raditi drugim ljudima. To meni ništa apsolutno ne znači da je netko u zatvoru. Ali znači moralno i kao primjer da se neke stvari u Hrvatskoj reguliraju zakonski i da ne može baš svatko raditi što ga je volja, rekla je.

Sudstvo je donijelo presudu, zatvorska kazna. I dobro, okej, život ide dalje. Nisam čak tražila nikakvu odštetu za sebe. Nisam išla, kako se kaže, inatiti. Meni je najbitnije sačuvati svoj mir, ispričala je i dodala kako su joj u tom teškom životnom razdoblju najviše pomogli prijatelji i obitelj.

Tina se 2015. zbog svega na dulje povukla iz javnosti, a sada je otkrila i što je radila proteklih sedam godina, prenosi Index.hr.

Proputovala sam cijeli svijet, radila svoj posao kao menadžer i edukator u jednoj firmi. Bila sam u nekoj svojoj komfor-zoni, imala sam druge prioritete, bila sam kao ribica u akvariju, pa sad imam osjećaj da su me vratili u more. Kažu da život počinje kad izađeš iz svoje komfor-zone i mislim da sam upravo to napravila, rekla je.

Podsjetimo, Tina je prošlog mjeseca odlučila prekinuti šutnju te je prvi put progovorila o skandalu.

Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja, rekla je tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Katanić (@_tina_katanic_)

Ubrzo nakon toga Tina se pojavila na čak dvije modne revije u Zagrebu, a na Instagramu je osvanuo i njezin profil.

Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno – voljeti izvan granica. Kao i uvijek, napisala je Tina uz selfie.

Bivši nogometaš mora u zatvor zbog snimke s Tinom Katanić

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Trojica je krpila a trazi pravdu. Hajde kako ce ona dokazati da nije znala za snimanje. Tako sam ja jednu udanu klepo muz joj naso snimku u telefonu ona mu rekla jesam napravila sam gresku prevarila sam te jedno a nisam zmala da je snimano a u njenom telefonu. Nazvao mene i prijetio. Ja mu reko dođi i tebe cu klepiti i da se snimamo. Bjezi u materiru foleranti..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.