Tijekom vikenda policija oduzela osam automobila

Tijekom vikenda je po različitim osnovama, a najčešće zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, iz prometa je isključeno 35 vozača i 13 vozila, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa.

Uručeno je ukupno 350 prekršajnih naloga, dok je mobilnim radarom evidentirano ukupno 84 slučaja prekoračenja dozvoljene brzine, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Prilikom kontrole prometa privremeno je oduzeto osam motornih vozila od osoba za koje je utvrđeno da su višestruki povratnici u vršenju najtežih prometnih prekršaja.

U Travniku su oduzeta četiri vozila (Mercedes-Benz, BMW, Seat Ibiza i VW-Passat), dok je u Novom Travniku, Vitezu, Bugojnu i Donjem Vakufu oduzet po jedan automobil. Radi se o dva vozila Mercedes, jednom kombi vozilu i jednom Golfu.

Osobe od kojih su oduzeta vozila zatečene su u vršenju prekršaja, a provjerom je ustanovljeno da su česti ponavljači u izvršenju prekršaja. Osobe od kojih su vozila oduzeta imaju zajedno oko 10.000 KM neplaćenih novčanih kazni za ranije počinjene prekršaje, navodi se iz MUP-a SBŽ.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: