Test: Provjerite svoje reflekse i otkrijte svoje vozačke godine!

Testirajte svoje reflekse i saznajte koliko brzu reakciju kočenja možete postići, a na osnovu tog rezultata JustPark će vam otkriti koje su vaše vozačke godine!

StartUp servis JustPark koji je inače Europski lider u rezerviranju parkirnih mjesta po čitavoj Europi (pa tako i u Hrvatskoj) napravili su istraživanje na temelju 2000 vozača koji su igrali ovu igru te su statistike njihovih rezultata poslužili za definiranje “vozačkih godina”. Zahvaljujući tome, upravo odvije možete testirati svoju brzinu reagiranja, i otkriti imate li dovoljno brze reflekse da pravovremenim kočenjem npr. izbjegnete sudar.

Test je vrlo jednostavan, pritiskom na  bilo koju tipku (ili klikom miša), automobil se počinje kretati cestom, te u vama nepoznatom trenutku na ekranu pojavit će se crveni znak s rukom (gornja slika), koja vam signalizira da morate zakočiti (bilo kojom tipkom na tastaturi, ili klikom miša). Na osnovu analize vašeg vremena reakcije i podataka testiranih vozača JustPark će vam reći koliko je vaše vrijeme reakcije te na osnovu toga u koju dobnu skupinu vozača spadate.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.