Teška životna priča poznate glumice: Gledala je kako joj majka ubija oca!

Jedna od najboljih hollywoodskih glumica, oskarovka Charlize Theron, još uvijek osjeća posljedice traumatičnog djetinjstva. Kako je nedavno rekla u intervjuu Jimmyju Kimmelu, ima problema sa spavanjem, a majka joj je savjetovala da proba marihuanu, koja je legalna u Kaliforniji.

Južnoafrička glumica medijima je nekoliko puta pričala kako je odrastala uz nasilnog oca, koji je imao problema s alkoholom. Njena majka Gerda ubila ga je u samoobrani.

“Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela pričati o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka. Nisam željela da me vide kao žrtvu “,  rekla je Theron.

Djetinjstvo joj je bilo obilježeno konstantnim strahom od oca. Jednom se vratio kući pijan i počeo pucati po Charlizeinoj sobi. U strahu za život sebe i kćeri, Gerda mu je oduzela pušku i ubila ga.

Oslobođena je optužbi jer je utvrđeno da se radilo o samoobrani. Charlize Theron uskoro ćemo gledati u filmu “Tully“, u kojem glumi samohranu majku. Za tu se ulogu udebljala 16 kilograma, prenosi Večernji list BiH.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • I vidi se da nije sva svoja. Cak je i priznala da pusi marihuanu, a kad je to priznala sigurna sam da i jace opijate uzima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.