Tajči polaznicima tečaja od preko 4.500 KM otkrila da je seksualno zlostavljana u mladosti

Tatjana Cameron Tajči krenula je stopama Ane Bučević. Bivša glazbena zvijezda sada organizira “transformacijska krstarenja” za koje na njenim službenim stranicama već postoji i lista čekanja za sljedeću godinu.

Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije, Tatiana Tajči Cameron, vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju, stoji u opisu krstarenja nazvanog “Tajci’s Transformational Retreat and Sea Cruise”, prenosi Index.hr.

Na službenim stranicama programa može se pronaći i dio posvećen Tajči, u kojem je bivša pjevačica progovorila o sebi te otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života. U kratkoj biografiji napisala je da je u mladosti bila seksualno zlostavljana.

Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje, napisala je Tajči.

Odrastajući u Hrvatskoj, usvojila sam neke veoma jednostavne, ali ljekovite navike, poput važnosti dijeljenja hrane i vina s prijateljima, obitelji, ali i strancima; uživanja u dugim zdravim obrocima; polaganog i dubokog disanja; uzimanja vremena za razmišljanje; pjevanja, plesa i smijeha; povezivanja s prirodom i međusobnog povezivanja, kao i povezivanja s Bogom. Ovo ću vam ponuditi na ovom 8-dnevnom odmoru, poručila je zainteresiranima.

Ovogodišnje krstarenje upravo se događa, od 14. do 21. rujnaSlobodna Dalmacija piše da paket za jednu osobu navodno košta 17.000 kuna (više od 4.500 KM), a oni koji žele i apartman na brodu, trebaju platiti dodatnih 8 tisuća.

Krstarenje u organizaciji Ane Bučević košta 16.000 kuna.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Svi vi koji imate 4500 KM za ove pi*zdarije, molim da ubuduće pošteno platite radnike i sami odradite smjenu i uzmete novca iz firme u vrijednosti svog rada plus malo iz dobiti pa ćete mirno spavati i nećete raditi gluposti niti ćete imati novca za idiotarije, a moguće da ćete pronaći SMISAO u zivotu kad budete gledali ljude kao ravne sebi, a ne kao potencijalne robove… odoh spavati, good night…

  • OVE MOLIBOGE SAMO IZMIŠLJAJU, znači svi zlostavljani , dobar degenek po guzici , sjaši Tajči i dipli u Americi , dosta vas

  • Da to Tajči radi besplatno, onda bi imalo smisla i veze sa Bogom, a ovako čuj krstarenje na brodu samo za bogatune, dno dna,

  • Otvaram tecajeve cipanja drva i iznošenja istih iz šume.uplata 00 km.dobivate prirodu prekrasan krajolik i pricacu vam kad sam ga umocio prvi put.popunjeni smo za ovaj mjesec.znaci samo ponijeti sjekiru sa sobom i rezervnu majicu nije bitan natpis ni boja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.