Taekwondo: Na Korčuli osam medalja za mostarski Cro Star – Jabuka.tv

Taekwondo: Na Korčuli osam medalja za mostarski Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, odlično je započeo drugi dio natjecateljske sezone.

Na međunarodnom taekwondo turniru Korčula Open, koji se održao protekle subote i nedjelje, Mostarci su osvojili 8 medalja (2 zlata, 3 srebra, 3 bronce) i titulu najboljeg natjecatelja.

Zlato su osvojili: Roko Baković i Barbara Penavić
Srebro: Iva Šetka, Marko Šetka i Nika Šunjić
Bronca: Luka Penavić, Iva Šetka i Marko Šetka.

Cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu, ali posebno treba istaknuti Barbaru Penavić, koja je proglašena za najbolju vrtićanku turnira, prenosi Vecernji.ba. Barbara ima samo 6 godina, ali cijele godine osvaja medalje.

Veliki napredak su ostvarili brat i sestra Marko i Iva Šetka, koji su se natjecali u dvije discipline vrtićanaca, i osvojili po dvije medalje. Ovim su vrtićanci Cro Stara zaista dominirali na turniru na Korčuli.

Tijekom 8. mjeseca se na otoku Viru kod Zadra u organizaciji Taekwondo Saveza Federacije BiH održao taekwondo kamp, na kojem je iz mostarskog Cro Stara bio Luka Penavić. Kamp je trajao 8 dana, održala su se 2 treninga dnevno, a sudionici kampa su održali i vrlo zanimljive taekwondo demonstracije u sklopu manifestacije Virsko ljeto.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.