Taekwondo klub Široki Brijeg iz Mostara se vratio sa sedam medalja

U srijedu, 7. prosinca, članovi Taekwondo kluba Široki Brijeg sudjelovali su na 1. prijateljskom turniru, na kojem su se natjecali protiv Taekwondo kluba Cro Star Mostar.

Turnir se održao u klupskoj dvorani Cro Stara u Mostaru, a članovi Taekwondo kluba Široki Brijeg pokazali su veliki napredak. Nastupilo je sedam članova Širokoga Brijega, a izborili su se za izvrsnih sedam medalja: 4 zlata, 2 srebra i 1 broncu.

Zlato su osvojili: Leon Lovrić, Gabriel Bebek, Tvrtko Jelić i Ivan Mandić; srebro: Luka Zeljko i Mateo Zeljko te broncu Domagoj Crnjac.

”Ekipa trenira malo više od dva mjeseca i mora se reći da su maksimalno napredovali u ovom kratkom vremenskom razdoblju. Svi oni daju sve od sebe na treningu, jako su uzorni i motivirani i sukladno tome onda i napreduju. Posebno bih istaknula Domagoja Crnjca, koji je počeo trenirati tek u studenom, ali se u nekoliko treninga uspio uklopiti s ostalima”, rekla je trenerica Klaudia Marić. Pored nje, treninge u Širokom Brijegu vode još i treneri Miran Đorđevski i Damir Šunjić.

Podsjetimo, da je prva taekwondo medalja za Široki Brijeg osvojena početkom studenog na velikom međunarodnom taekwondo turniru Mostar Open 2016. To je bila bronca, a osvojio ju je Mateo Zeljko.

Nakon ovoga turnira, članove Taekwondo kluba Široki Brijeg krajem prosinca očekuje polaganje za prvi pojas, priopćeno je iz kluba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: