Svi iPhone 15 telefoni dobit će značajku iPhone 14 Pro modela

iPhone 14 serija trenutno je najbolje što Apple nudi i tako će biti do druge polovice ove godine, kad stižu njihovi nasljednici.

Ništa još nije potvrđeno no izgleda da će sva četiri iPhone 15 telefona dobiti značajku u kojoj uživaju samo vlasnici iPhonea 14 Pro i 14 Pro Max.

Poznavajući Apple, ne treba se nadati nekom značajnijem redizajnu iPhone 15 serije telefona. Kako potvrđuju i neslužbene informacije iz kuloara, iPhone 15 telefoni bit će vrlo nalik aktualnoj iPhone 14 serije.

Promjena će ipak biti i to za sva četiri iPhone 15 telefona. 6.1-inčni iPhone 15 i 6.7-inčni iPhone 15 Plus tako će navodno umjesto notcha dobiti Dinamički Otok po uzoru na iPhone 14 Pro i 14 Pro Max, piše Bloombergov Mark Gurman.

Nadalje, sva četiri iPhone 15 telefona navodno će umjesto Lightning porta konačno dobiti USB C, kojeg propisuje EU regulativa. To bi osim praktičnosti pri kupnji ili posudbi punjača trebalo osigurati i brži prijenos podataka između iPhonea i računala.

Ono u što se možete i okladiti je da će iPhone 15 Pro modeli dobiti novi A17 Bionic čip, dok će iPhone 15 i 15 Plus dobiti A16 Bionic, koji pokreće aktualne iPhone 14 Pro i 14 Pro Max telefone.

Taj bi A17 Bionic trebao biti temeljen na još naprednijoj 3nm arhitekturi, što će osigurati još bolje performanse i učinkovitost.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.