Sveučilište u Mostaru: Uskoro izbori za predstavnike u Studentskom zboru

Izbori za predstavnika godina, zamjenika predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, Sveučilišta u Mostaru održat će se 13. studenog 2013. godine.

Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene funkcije, dužni su u uredu Zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, potrebno je i to naglasiti u prijavi. Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje 1% potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave se primaju najkasnije do 12. studenog 2013.
Sami izbori, dakle 13. studenog., trajat će od 9 do 13 sati na svim fakultetima. „S obzirom da sam primijetio da je slaba zainteresiranost za ove izbore, pozivam sve studente da se odazovu, ako ne kao kandidati, onda barem da glasuju jer se radi o predstavnicima koji trebaju zastupati naša prava i boriti se studentske interese“, izjavio je ovogodišnji predsjednik Izbornog povjerenstva, Tihomir Šutalo.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.