Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku: Moj sin nema mane

Dan vjenčanja je magičan trenutak za mladence kao i njihove bližnje. No, svi imaju onog jednog člana obitelji koji napravi malo drame čist da malo začini dan.

Snimka koja je objavljena na TikToku pokazala je pravu obiteljsku dramu koja je zapanjila svijet i ostavila ih željne saznati što se dogodilo.

Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji objavila je dio vjenčanja svoje sestre Anne s njezinim suprugom Johnom Larrabeeom uz riječi: Svadba moje sestre od prije nekoliko godina. Njezina svekrva oduvijek ju je mrzila. Ona je jedna od onih svekrvi koja je smatrala da moja sestra joj uzima sina.

Na snimci se vidi kako 29-godišnja mlada Anna razmjenjuje zavjete koje je napisala zajedno sa svojim suprugom, no samo koju sekundi prije nego što je dovršila njezina svekrva počela joj govoriti da njezin sin nema mane.

Ti nećeš reći da moj sin ima mane, kazala je mladoženjina majka Judy, na što joj je mlada odgovorila: Možeš otići. Nećeš uništiti moje vjenčanje. 

Judy je počela mahati agresivno ispred mlade i urlati: Ne, tu haljinu koju ti nosiš mi smo je platili. Ti nećeš reći da moj sin ima mane.

Svi imaju mane i zato ga volim. Možeš ići, Judy. Možeš otići s moje svadbe. 

Judy je odbila otići te je ponavljala kako ona ima pravo biti tamo jer je kupila vjenčanicu. Uzrujanoj ženi prišla je jedna od gošći kako bi je smirila, međutim Judy joj je zaprijetila da će je uhititi, prenosi Večernji.hr.

Na snimci se može čuti kako mladoženja govori svojoj majci: Ti imaš mane i to upravo sada. Ne znaš se ponašati kao odrasla osoba. 

Sarah Ragsdale kazala je na društvenim mrežama zainteresiranima kako nije istina da je Judy kupila vjenčanicu već je samo platila krojačici potrebne izmjene na haljini koje su iznosile 100 dolara. Kazala je i da je mladi par sad fantastično i da imaju slatku bebu.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

 • Kucka kao i pola svekrva, ljubomorne sto su im sinovi nasli zene a nisu ljubomorne bile kad su one uzimale necije sinove, bolest

 • :))

  Čujem da ti se sin oženio, i kćerka udala!
  Kakva ti je snaha? Da čujem…
  – Ma šuti draga. Ne da Bog nikom. Takvu još srela nisam. Ne da sinu disat. Ujutro on gospođi nosi doručak u krevet, k’o da je kraljica. To u nju gleda kad govori, čisti, pravi ručak. A ne smije mrdnuti bez nje il’ što je neće pitatI. A da kupi što se njemu sviđa dok ona ne kaže, samo sanjati o tome može. Jučer ga zatekoh kako usisava. Kod mene nije znao ni kako usisivač izgleda. Najviše me pogodi što snaha stida nema. Preda mnom se cmaču i u krilo mu sjeda pa ja moram, stara, pogled skretat. Svašta čovik doživi, ali da ću dočekat da mi sin bude papučar – ni u snu snila nisam.
  – Šta ćes draga moja,
  takve dobričine uvik zapadnu rospije,
  nego kakav ti je zet?
  – Hmm.. svekrvi se popravi raspoloženje, nasmija se, te s ponosom poče:
  – E Bog me počastio sa zetom. Da znaš kakav je to čovik i kako je pazi, samo bih sjedila i gledala tu ljubav i sreću. On ti bona ujutro ustane pa joj doručak napravi, odnese u krevet, kaže nek se odmori, vazda nešto po kući radi.
  Da vidiš kad ona priča, pa se ono smije, a on ti u nju gleda k’o da su joj umjesto zuba zlatnici, sav se topi. A kako je poštuje, nigdje bez nje ne ide, il’ joj kaže ako će gdje, vidi se da je čovjek ozbiljno shvatio brak. Ne bi ti on nešto kupio bez nje… Sve nju pita ”dušice, hoćemo l’ ovo, možemo l’ ono, sviđa l’ ti se…”
  Ništa njemu nije teško ni u kući joj pomoć, usisa, opere suđe. Pa malo, malo, pa je poljubi, te je štipne, u krilo stavi, a ja onda, kad vidim kakav je to čovik i kako je voli, sve bih plakala od sreće……..

 • Zašto žena na ženu laje,hm,žalosno i glupo!Zar nevjesta neće biti svekrva🤗🤗🤗,eeee tad druga priča.Širimo ljubav a mjesto mržnje je đavolji posao….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.