Bruce Willis je zbog oklade besplatno glumio u seriji “Prijatelji”

Zvijezda hitova “Umri muški” jedna je od megazvijezda koje su imale gostujuće uloge u popularnim “Prijateljima”.

Bruce Willis utjelovio je Paula Stevensa, poprilično zaštitnički nastrojenog oca mlade studentice Elizabeth, koja je prohodala s Rossom. Paul je u svakom trenutku njihova susreta pokušavao biti što neugodniji prema Rossu provocirajući ga cijelo vrijeme zbog razlike u godinama između njega i Elizabeth. No postao je popriličan licemjer jer je i on uskoro prohodao s puno mlađom djevojkom, i to ni više, ni manje nego s Rachel.

Do kraja njegovog pojavljivanja u seriji otkriva se kako je Paul imao poprilično nesretno djetinjstvo zbog strogog i hladnog oca te se zbog toga na sličan način i on ponašao prema svojoj kćeri.

Bruce Willis u seriji je gostovao besplatno jer je izgubio okladu od Matthewa Perryja (Chandlera), kolege iz filmova “Ubojica mekog srca” s kojim se kladio da će taj film biti “broj 1” prvog vikenda premijere. Novac koji bi dobio za ulogu donirao je u humanitarne svrhe, prenosi RTL.

No, te godine ipak je dobio nagradu za sudjelovanje u “Prijateljima” osvojivši Emmyja za najboljeg gostujućeg glumca u humorističnoj seriji.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.