Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan općine Žepče

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno dopredsjednikom HDZ-a BiH i predsjednikom FBiH Marinkom Čavarom nazočilo je svečanom obilježavanju Dana općine Žepče.

Svečanost obilježavanja započela je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima HVO-a u Žepču.

Program obilježavanja nastavljen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj se prigodnim riječima nazočnima obratio predsjednik FBiH Marinko Čavara, pritom čestitavši svim Žepčankama i Žepčacima Dan općine Žepče.

Svima vama koji ste pridonijeli da općina Žepče bude ovako uspješna lokalna zajednica, prvenstveno općinskom načelniku, predsjedatelju Općinskog vijeća, svim vijećnicama i vijećnicima, i svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli da se ova lokalna zajednica izgrađuje na tako jedan način čestitam, pohvaljujem i zahvaljujem. Svi koji spomenu Žepče imaju samo riječi pohvale, te kažu kako je Žepče primjer za sve druge kako treba izgrađivati lokalnu zajednicu i surađivati sa svim razinama vlasti, kazao je predsjednik Federacije BiH.

Načelnik općine Žepče Mato Zovko rezimirao je posljednjih 365 dana u općini, govoreći o najvažnijim realiziranim projektima.

Izgrađena je infrastruktura u Industrijskoj zoni “Polja”, kupljena je kotlovnica za gradsko grijanje, obnovljena je zgrada Doma kulture, izgrađena je koncertna dvorana u Glazbenoj školi, rekonstruirani su putovi po mjesnim zajednicama. U protekloj godini nastavljena je praksa pružanja pomoći mladima, višečlanim obiteljima, kulturnim i sportskim udruženjima. Potpora nije izostala ni gospodarstvenicima, istaknuo je načelnik Zovko.

Gradonačelnik grada Širokog Brijega Miro Kraljević istaknuo je kako će se prijateljstvo Žepča i Širokog Brijega i dalje trajati, te se u svakom segmentu razvijati i povezivati.

Možete biti ponosni na sve što postižete, nosite se s težinom vremena gdje nikada nije bilo meda ni mlijeka kao ni u Hercegovini. Život od svih nas traži odgovornost za posao koji radimo, a kako ga radimo potvrđuju građani na izborima, pa nije ni čudo što je Mato već toliko godina na vlasti i pravi je primjer načelnika koji zaslužuje svako poštovanje, kazao je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.