Braća Sinković u borbi za još jedno veliko priznanje – Jabuka.tv

Braća Sinković u borbi za još jedno veliko priznanje

Svjetski prvaci u veslanju u disciplini dvojac bez kormilara, Martin i Valent Sinković nominirani su u izboru Svjetske veslačke federacije (FISA) za najbolju mušku posadu godine. Veliko je to priznanje kako braći Sinković, tako i treneru Nikoli Braliću.

Izvrsnost braće Sinković već je 2016. godine službeno priznata od strane Svjetske veslačke federacije kada su Martin i Valent proglašeni najboljom muškom posadom, dok je Bralić za najboljeg veslačkog trenera na svijetu izabran 2015. godine.

Iznimno smo ponosni na ovu nominaciju, to je još jedna potvrda za sve rezultate koje postižemo i sav trud koji ulažemo tijekom cijele godine, rekao je Valent, a Martin dodao: Nadam se da ćemo biti izabrani po drugi put u karijeri, to je jako velika čast i predivno priznanje nakon tako lijepe sezone. Ali i ako ne budemo izabrani, velika je stvar biti nominiran među toliko vrhunskih posada.

FISA nagrade za najbolje u 2019. godini dodjeljuje se u sedam kategorija i to za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju para-veslačku posadu, najboljeg trenera te posebne nagrade za doprinos veslanju kao sportu, za sveučilišnog veslača koji je pokazao temeljne vrijednosti veslanja u svim aspektima života i svjetska nagrada veslanje za održivost.

Nagrade najboljima dodijelit će se 22. studenog u Londonu kada ćemo saznati hoće li braća Sinković dobiti još jednu vrijednu nagradu u svojoj uspješnoj veslačkoj godini, prenosi HRT-

Uz braću Sinković u konkurenciji za mušku posadu godine našle su se još reprezentacija Kine, Njemačke, Irske i Nizozemske.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.