Sve popularnija društvena mreža za izravnu komunikaciju u stilu voki-tokija

Ten Ten je još jedna od sve brojnijih društvenih mreža i komunikacijskih platformi kod koje se naglašava izravna glasovna komunikacija u stvarnom vremenu (bilo individualna ili grupna), a kako se može otvoriti korisnički profil koristeći TikTokov, postala je poznata i kao voki-toki za TikTok.

Nakon što se stvori korisnički profil pri čemu je potrebno dodati i profilnu fotografiju, odrediti nadimak ili unijeti ime, ostaje dodati prijatelje s kojima se želi komunicirati (potrebno je dodati najmanje jednog prijatelja da bi se Ten Ten uopće mogao koristiti) i to tako da se unese generirani PIN, pritom će druga strana još morati prihvatiti zahtjev za dodavanjem.

Nakon što je sve podešeno, a prijatelji s kojima se želi komunicirati dodani, vrlo je jednostavno upustiti se u individualne ili grupne razgovore; samo treba zadržati gumb i veza s drugom stranom će automatski biti ostvarena i komunikacija može otpočeti, piše Bug.hr.

Pritom samo treba imati na umu da zahtjeve za razgovor nije potrebno odobriti, komunikacijski kanal će biti uspostavljen bez dodatne interakcije što čitavu stvar čini podložnom podvalama i neslanim šalama. Doduše, moguće je uključiti modalitet u kojemu se naznači da se ne želi biti ometan, a tu je i opcija da se druge sudionike utiša.

U svakom slučaju, ovo je još jedna društvena mreža putem koje se omogućava jednostavna individualna ili skupna komunikacija u stilu voki-tokija.

Aplikacija je besplatna, a za Android je možete preuzeti OVDJE dok je za iOS dostupna na ovom LINKU.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.