Sve je bilo dobro dok se nije pretvorio u Bruce Lee-ja

Anthony Miranda, 24-godišnjak, prošlog je petka prišao parkiranom vozilu i zamolio vozača za ‘malo vatre’, nakon čega mu je uperio pištolj u lice i zatražio novac. Muškarac mu je dao novac koji je imao kod sebe, no Miranda tu nije stao, već je naredio žrtvi da izađe iz auta, što se pokazalo kao velika greška, prenosi Chicago Sun-Times.

Razvoj događaja opisao je i policajac John Mirabelli, koji je uhitio Mirandu. ‘U jednom trenutku Mirandina pažnja je bila usmjerena od žrtve, koja mu je uspjela zgrabiti pištolj te su se pohrvali. Tijekom hrvanja Miranda je nehotično povukao okidač i upucao se u gležanj, prenosi dnevnik.hr.

Opljačkani muškarac nakon toga uspio je uz primjenu sile svladati kriminalca i zadržati ga do dolaska policije. Policiji se žrtva predstavila kao 33-godišnji stručnjak borilačkih vještina i prvak ultimate borbi.

Miranda je prebačen u bolnicu lica punog masnica i ogrebotina te ranjenim stopalom. Trenutno se nalazi u pritvoru, a određena mu je i jamčevina u visini od 350.000 dolara.

(www.jabuka.tv)


30 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.