Svađa u avionu: Pogledao drugu ženu, a evo kako je reagirala njegova djevojka

Žena je udarila svojeg dečka prijenosnim računalom nakon što je on u zrakoplovu pogledao drugu ženu. Sve je zabilježila Julia Scorupco na snimcikoju je objavila na svojem Twitter profilu, a na kojoj se vidi svađa para i zanimljive reakcije drugih putnika, piše Unilad.

Sve je počelo prepirkom, a žena je potom postala sve agresivnija. Vrijeđala je svojeg dečka Nemu, a putnici su bili u šoku. Neki su pokušavali ostati mirni, dok su drugi smirivali ženu. Stjuardesa je predložila njezinom dečku da otiđe u drugi dio zrakoplova, što je i napravio, a dok je on hodao ljuta žena ga je udarila svojim prijenosnim računalom po glavi.

Stjuardesa je potom zamolila i nepoznatu ženu da uzme svoje torbe i napusti mjesto kako ne bi ugrožavala druge putnike. Stjuardesa je rekla kako će biti optužena za napad, na što je ona odgovorila: “Dobro, svejedno. On je kriv.”Julia koja je snimila vidio je potvrdila kako je nasilna žena i uhićena.

Iako je mladi par bio u središtu, svi na Twitteru komentiraju dvojicu muškaraca ispred njih.”Umirala sam od smijeha na ova dva muškarca koji se prave kao da samo gledaju svoja posla”, “Vidi se da je muškarac ispred koji sluša glazbu u tom trenutku ugasio sve kako bi bolje čuo svađu”.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.