Šutalo i Peršić na Petrovićevu popisu za Eurobasket u Sloveniji

Izbornik košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović objavio je danas konačni popis od 16 igrača s kojima će krenuti na pripreme uoči predstojećeg Eurobasketa u Sloveniji. Među odabranima svoje mjesto našla su i dva igrača Širokog WWina, Dalibor Peršić i Marko Šutalo.

Za reprezentaciju BiH igrat će samo oni koji vole ovu zemlju, poručio je Aco Petrović te izdiktirao sljedeći popis igrača: Zackary Wright, Muhamed Pašalić, Filip Adamović, Nihad Đedović, Nemanja Gordić, Marko Šutalo, Ante Mašić, Dalibor Peršić, Adin Vrabac, Mirza Teletović, Edin Bavčić, Miralem Halilović, Nedžad Sinanović, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović i Jusuf Nurkić.

– Mislim da imamo karakterne igrače i kvalitetu. Uz odličnu atmosferu to je sasvim dovoljno jamstvo. Puno bolje od nekog velikog imena u momčadi. Većina igrača koje sam pozvao je u najboljim igračkim godinama. U Sloveniju idemo napraviti iskorak koji ova reprezentacija čeka 20 godina, kazao je izbornik bh. košarkaša.

Svi pozvani igrači trebaju javiti 18. srpnja na okupljanju reprezentacije u hotelu “Hungaria” na Ilidži do 13.00 sati. (ABCportal.info)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.