Superloto BiH: Pokvario se bubanj s kuglicama pa predsjednik komisije izvlačio s povezom na očima

U skladu sa stanjem u državi bila je posljednja emisija izvlačenja Superlota u organizaciji Lutrije BiH. Nakon izvučenih brojeva lota, voditeljica je najavila izvlačenje šest brojeva drugog joker broja.

Izvlačenje je na početku ostalo na najavi, budući da su se bubnjevi koji bi trebali izvuči brojeve – pokvarili, prenosi Fokus.ba.

Nakon što je zbunjena voditeljica shvatila da se izvlačenje brojeva neće dogoditii zbog “malih tehničkih problema”, nadala se da će tehničke ekipe otkloniti kvar, a u međuvremenu je zamolila predsjednika Komisije da se obrati, te da pojasni šta se događa.

Pa kao što ste rekli, imamo malih tehničkih problema, naša tehnička služba će pokušati riješiti ih, kazao je nervozni predsjednik zatečen neuobičajenom situacijom.

Voditeljica je izrazila nadu da će se to dogoditi jako brzo, te nas je obavijestila “da njihovi momci rade na uklanjanju kvara”.

Nakon određenog vremena voditeljica je ohrabrila rijetke igrače lota Lutrije BiH da će se brojevi izvući “na ovaj ili onaj način”.

Nakon što se tehnička ekipa nije uspjela brzo otkloniti kvar predsjednik Komisije je predložio da “se tehnička ekipa još malo potrudi, a da pustimo neke reklame eventualno“.

Mučna situacija za voditeljicu i Komisiju završila je kad je predsjednik odlučio brojeve izvući ručno.

Kažu da je sve transparentno, a kako i ne bi bilo, kad je predsjednik stavio povez preko očiju.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.