SunLight Lounge na 5. katu Mepas Malla

SunLight Lounge, luksuzni tanning studio otvara svoja vrata u srijedu 16. ožujka na 5. katu Mepas Mall centra. Zakoračite u ekskluzivni tanning studio i uživajte u vrhunskom standardu brige za ljepotu.

Pronalazak savršenog studia za tamnjenje može biti zahtjevan posao. Osim vrhunske usluge koja uključuje najmoderniju tehnologiju, bitan je i interijer i odnos prema klijentima, a upravo takvu uslugu nudi novi SunLight Lounge studio.

SunLight Lounge je testiran i certificiran po strogim kriterijima BFS-a. Svi ljubitelji profesionalnih beauty tehnika moći će se opustiti u ugodnom ambijentu SunLight Lounge solarija. Konačno možete ostvariti san o prekrasnom blistavom tenu tijekom cijele godine!

MegaSun studio za tamnjenje čini novi standard brige za ljepotu, a moćni Porsche design pobrinut će se za ultimativno luksuzno iskustvo. Prepustite se inovativnoj tehnologiji pametnog sunčanja, a da ne štetite i ne isušujete kožu.

Na dan otvaranja, prvih pet posjetitelja osvojit će besplatno sunčanje, dok sve posjetitelje očekuje popust od 30% na sve usluge. Savršen razlog da već sada rezervirate srijedu, 16. ožujka za posjetu Mepas Mallu i SunLight Lounge studiju, koji će sigurni smo postati vaša omiljena destinacija za uživanje u preplanulom tenu i profesionalnoj usluzi.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak