Sumnja da su ugostiteljski objekti u Sarajevu zapaljeni zbog prodaje alkohola

Objekti na Dobrinji, u Buča i Boljakovom Potoku u Sarajevu zapaljeni jer su prodavali alkohol, tvrdi jedan od oštećenih ugostitelja.

Nijaz Karkelja Nisko, nakon što mu je u utorak ujutro oko pet sati zapaljena kavana u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u razgovoru s novinarom Dnevnog avaza kazao je da je kriminal iza njega te da je to sve daleka prošlost.

Naveo je da živi mirnim i povučenim životom te da ”ne pamti kada je posljednji put nekom opalio šamar”.

Pojasnio je da je posljednjih dana nekoliko kavana doživjelo sudbinu kao njegova te da sumnja da su objekti na Dobrinji, u Buča i Boljakovom Potoku zapaljeni jer su prodavali alkohol.

Poslušajte što je posljednji sarajevski Don, kako su ga mediji prozvali, kazao nakon što mu je zapaljen bife.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Sramota , čovik živi od kavane i sad se nađe stoka islamistička koja poput iranskih vjerskih mula ili saudijskih, katarskih, i inih emiratskih šeika, mula i ostalih prodavača magle piju viski, jedu kavijar, toče najkuplje šampanjce , ovoj vjerskoj zatucanoj raji prodaju priče o 77 djevica i ostala sranja..Mislim si nekako da će ih gore prije čekati 77 isilovaca sa isučenim ku…a i da će se he…ti non stop..Pustite čovika na miru papčine islamističke i okanite se šupljaka.

  • Javio se pravi. Nije bilo veceg krimosa u bih od niske. Sad trazi krivce bez dokaza. Pa ce bit bruka ko i onaj papak u uskoplju sto sam sebi pise po autima

    • za Jug: Što hoćeš reći? Moguće da je lokal zapalio neki Srbin, Hrvat, Papuanac ili bilo tko, a ne neki vjerski (islamistički) smrdov. Ali, nemoj reći da u Sarajevu nema puno vjerskih ekstremista, spremnih svašta učiniti u “ime prave vjerei velikoga Alaha”.Samo to nemoj reći! Bio sam u Sarajevu i osjetio na sebi mrke pogledegazde, jer sam (nehotice) naručio pivu, iako gazda ne prodaje alkohol. Ista je stvar sa svinjetinom, koje u mesnicama gotovo nikako nema. Postoji bojkot muslimanskih ekstremista prema mesnicama (koje prodaju svinjatinu). Je li istina? Zato je sramota da je Sarajevo glavni grad novodno multietnične Bosne i Hercegovine.

  • Serijat se mora postovati… Dobro prodli jos malo pa ce ova islamisticka milicija bicevati to u Iranu, Siriji… Ma gdje mi zivimo i oni se kunu u Sarajevo kao grad kulture, razlicitosti, turizma. A nemas gdje pivo, vino popiti… Umjesto naprijed ovi guraju nazad…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.