Šuker otjerao HRTV-ovce zbog benigne emisije

Čarter-let naših nogometnih uzdanica prema Islandu bio je lišen prisustva – HRT-a, po odluci u zadnji čas iz Hrvatskog nogometnog saveza; da se zaključiti da je tomu kumovao sam predsjednik HNS-a Davor Šuker.

A trebali su, kao jedini novinari (i njihovi tehničari) što ih HNS pripušta u svoj zrakoplov biti na istoj čarter-liniji za Reykjavik, s našim reprezentativcima.

Razlog pomutnje i nagle promjene raspoloženja Šukera and comp. je navodno emitiranje emisije, priloga ‘Offside’ večer ranije, u utorak na kanalu HRT u udarnom večernjem terminu.

Navodno su iz Saveza urgirali da takvoj emisiji ni mjesto ni vrijeme nije prikladno i da uopće nije aktualna (o problemima nogometa, namještanju, aferi Offside itd.), ali urednici HRT sugestiju nisu poslušali.

E pa kad je tako izvolite gospodo na Island – o svom poslu, redovnim linijama! Kao što to već neko vrijeme čine i poslenici pera, odnosno pisane riječi.

Tako se naš kolega, radio-reporter Srđan Fabijanac morao uputiti iznenada po noći iz Splita u Zagreb, s utorka na srijedu, uzbunjen od kolega da za promjenu leti hitno redovnom linijom Zagreb – Amsterdam, pa dalje do Islanda, umjesto da krene komotno, po ranijem dogovoru, čarterom sa zagrebačkog Plesa u srijedu oko 15 sati. (Slobodna Dalmacija) 

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.