Šuker: Imamo tešku skupinu, ali barem ćemo uživati

Hrvatska je skupina na EURU uistinu teška, komentirao je ždrijeb EURA 2016 u Parizu predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Po završetku ždrijeba europske smotre, u kojemu je Hrvatska za protivnike dobila branitelje naslova Španjolce te Češku i Tursku, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker je rekao:

“O snazi skupine dovoljno govori da smo iz svake jakosne skupine dobili najjačeg protivnika. Međutim, uživat ćemo u svakoj utakmici u Francuskoj, u ovom festivalu nogometa. Drago mi je što smo za nositelja skupine dobili baš moje prijatelje Španjolce”, dodao je Šuker u izjavi za web-stranicu HNS-a.

Vatreni će nastup u skupini otvoriti susretom protiv Turske u Parizu 12. lipnja, a potom slijede ogledi s Česima 17. lipnja te Španjolcima 21. lipnja, prenosi Hina.

“Mogu reći da će već sam nastup u ovako snažnoj skupini biti pravo malo finale za Hrvatsku, Tursku i Češku, pored Španjolaca koji su kao aktualni europski prvaci u blagoj prednosti”, zaključio je predsjednik HNS-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.