Suđenje za ubojstvo Nine Ivankovića počinje u petak – Jabuka.tv

Suđenje za ubojstvo Nine Ivankovića počinje u petak

U Županijskom sudu u Mostaru danas je održano predraspravno ročište u kaznenom predmetu protiv Sunite Hindić (21) optuženoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela “Villa Ivanković” u mjestu Buna kod Mostara.

Na predraspravnom ročištu, odnosno, statusnoj konferenciji usuglašena je dinamika postupka koji će se voditi u ovom sudu, odnosno, vođenja glavnog pretresa.

Pred raspravnim vijećem je predsjedavao sudac Elis Sultanić, detalje optužnice je predočila županijska tužiteljica Tanja Marčinko, a braniteljica optužene je odvjetnica Nada Dalipagić.

Tako je utvrđen termin za glavni pretres koji počinje u petak, 22. svibnja čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi optužbe i obrane.

Idući glavni pretres zakazan je za 27. svibanj kada počinje iznošenje dokaza Tužiteljstva HNŽ, a nakon toga obrana će iznijeti svoje dokaze, piše Avaz.

Ivanković je ubijen 4. listopada 2019. godine u ranim jutarnjim satima u sobi “Ville Ivanković”, a optužena Hindić se 22. travnja u Županijskom sudu Mostar izjasnila da nije kriva.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.