Sudac iz zapaljenog automobila ponovno sudi Veležu

Sudački dvojac koji je bio delegiran na famoznoj prekinutoj utakmici između Veleža i Borca – Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Admir Šehović iz Sarajeva, samo dva kola nakon nezapamćenog incidenta opet će suditi na Veležovoj utakmici.

Nogometni savez BiH delegirao je Admira Šehovića za glavnog suca utakmice između Posušja i Veleža, koja se igra u subotu od 15:00 sati, a jedan od pomoćnika će mu biti i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Šehović je u utakmici između Veleža i Borca, a koja je prekinut u 82. minuti nakon što su navijači utrčali na teren, imao funkciju četvrtog suca, dok je jedan od pomoćnih sudaca bio Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Iako je utakmicu obilježio prekid te brojni problemi nakon susreta u kojima je čak i zapaljen automobil suca Sabrije Topalovića iz Zenice, Nogometni savez BiH delegirao je spomenuta dva suca za novu utakmicu Veleža, iako je jasno da takve stvari opet mogu uzburkati javnost.

Ova činjenica posebno je zanimljiva jer Nogometni savez BiH na raspolaganju ima 22 glavna i 27 pomoćnih sudaca pa se s razlogom postavlja pitanje zbog čega su opet preuzeli ovakav, u najmanju ruku i na osnovu spomenutih stvari, nepotreban rizik.

Uz to, sudac Admir Šehović bio je u automobilu koji je nakon utakmice između Veleža i Borca presretnut u tunelu Lendava i zapaljen.

21-godišnjak uhićen zbog napada na suce utakmice Velež-Borac

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.