Studentski zbor održao 3. redovnu sjednicu

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru u četvrtak, 7. ožujka, održalo je 3. redovnu sjednicu. Ponovno je najviše vremena utrošena na ocjenu projekata pristiglih u proteklom razdoblju premda je Odbor za projekte održao sastanak sa svim koordinatorima istih. Ovoga puta odlučeno je da će se financirati pet projekata i to u sljedećim iznosima:

Studenti arheologije: „Putovima Daorsa“ – 280 KM
Udruga mladih psihologa: „Tvoja karijera-tvoj život“ 200 KM
Ragbi klub Herceg: „Nabavka sportske opreme“ – 1000KM
Studenti Pravnog fakulteta: „časopis Meritum“ – 600 KM
Studenti Farmaceutskog fakulteta : „časopis Placebo“ – 800

Tzv. „ijade“, studentska putovanja, koja su do sada pristigla su prolongirana, te su svi fakulteti koji namjeravaju, iste dužni poslati do 20. ožujka, kada će se donijeti odluka o njihovom financiranju. Na sjednici se razgovaralo o dosada, s obzirom na broj prijavljenih, iznimno uspješnom projektu koji uskoro počinje-tečajevima plesa, te engleskog i njemačkog jezika. Članovima Predsjedništva se predstavio i novi koordinator Ureda za međunarodnu suradnju, Nikola Knezović, a donesena je i odluka da se Zbor na skorašnjem Sajmu gospodarstva u Mostaru, predstavi zajedno sa Studentskim centrom.

Jučerašnju sjednicu obogatio je i posjet rektora Majstorovića, koji je pozdravio sve članove, izrazio svoje zadovoljstvom njihovim radom, te njihovu važnost potvrdio nazvavši ih upravo „malim Senatom“.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.