Studentica otvoreno zaželjela: “Zaposlila bih se kod svog Bandića”

Studentica iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama nakon što je dala izjavu za Međunarodni dan mladih u centru grada.

Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice, kaže djevojka za N1.

Upitana je kako ona razvija svoje mladenačke potencijale.

Pokušavam se što više obrazovati.. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan, kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.

Njezina želja je raditi u državnim tvrtkama.

Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića.

Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega, sutra kad završim fakultet, prokomentirala je studentica.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • Više cijenim njezinu iskrenost, bez obzira na sve, nego ove koji su malo inteligentniji a nikad iskreni, pričaju kako je kada politički korektno a prvi bi se uvukli vladajućim u šu*činu da im se pruži parazitski posao

 • TO ZNACI PO TEBI BANDIC NE KRADE , ON ULAZE! A DRUGI ?? STO TI NEBI OVCE CUVALA?? TU ISTO TRIBA JEZIK ZNATI! BLE-BLA-BRRRR!!

 • Cura je htjela ne htjela barem djelom iskrena , vjerojatno, još iz neiskustva u okružju u kojem drmaju vukovi iz komunističkih vrimena ili krokodili iz provincijskih bara koji su došli u veću baruštinu u kojoj je voda i više nego mutna i tako pogodna za njihov krivolov!
  To je sva poanta njezine iskrene ali neiskusne priče koja drži vodu samo jednim djelom, jer kako to da mladi nisu involvirani u društvo i politiku koja formira društvo ako pogledaš mnoštvo mladolikih bezveznjakovića ili možebitnih parazita tipa Pernar, Živi Zid-Sinčić, Most, Bože Petrov, Grmoja, HNS-ovci koji bi i papu pokušali prevariti i potkupiti kad bi im se kojim slučajem ukazala prigoda, onda ljevičarski SDP-ovi, mulci koji vide uzor u komunističkim jazavcima tipa Stazić, Maras, jovanović, J.Radoš. V.Pusić. Vrdoljak, Šeks i sve daljnje što ideš veća je mogućnost kako češ naletjeti na reptile , odnosno podvrstu homo dinosaurus a la šeparović, linić, Šeks, Njojo, MIMICA, BUDA LONČAR, MESIĆ, J,OSIPOVIĆ, istalai povjesno izumrla vrszta homo komunisticusa koji je svugdje u Europi odumro osim u demokratskoj Hrvatskoj u kojoj se ta žilava, komunistička vrsta pokazala neiskorjenjivom poput vaktile ubitaćne peronospore.
  Komunističkog zmaja i pretdinosaura iz Pogane Vlake nije potribno ni spominjti.Njega je upravo ova cura prokazala kao uzor komunističkog satrapa koji se i nakon 37 godina bavljenja politikom i raspolaganjem novcem poreznih obveznika još nije nasitio ni zasitio novca, moći, vladanja, kleptomanije i lova u mutnim vodama i baruštinama Lijepe Naše ,da bi mu pozavidjeli i Dunavski ugojeni Somovi koji se nimalo bolje ne snaleze u prirođenom im staništu u kojem su rođeni.

 • Zbog ovakvog razmišljanja nam i je stanje kako je….Znači pravda se lopovluk,ako se usputno nešto napravi.Ova instagramuša vjerovatno gleda kako što lakše doći do novca za stvari tipa kupljeni usnica,torbica,cipelica itd…Ali je žalosno da puno njih kod nas ovako razmišlja…Neka je uzeo,dao je i nama nešto ,ili za grad…Pa kako kao neki vjernik možeš pravdati i jednu marku ukradenu…I da svi ti novci iz gradskih,državnih proračuna su naši…Al kod nas su svi vjernici,domoljubi…A čim prva prilika zezni nekoga,državu uzmi sebi…Ili pravdanje “naš čovik”,bolje nego da ide u Sarajevo itd…Ako si lopov lopov si ma odakle bio,a isto tako ako je netko čovjek cijenim ga ma odakle i tko bio….Zbog 1% ratni profitera i današnji lopina,mnogi nas Hercegovce doživljavaju lopovima i prevarantima…Al ovde su ljudi časni i pošteni ,radišni,al politika i sve što nas vodi je dno dna…

 • Nećeš ti propasti,vidi se po kupljenim usnicama da si se ti već unovčila..Nisi baš neka lipotica istini za volju,al bit će neki poslić i za tebe…Vjerovatno se radi o nekoj Bosanki ili nekoj našoj kad spominje Bandića u kontekstu svog…Svaki komentar na tvoj odgovor je suvišan…

 • Djevojko bježi od toga komunjare što dalje to je ljigavac koji 18 godina prodaje maglu Zagrebčanima sa krilaticom “idemo delat” a ustvari troši milijarde poreznih obveznika ko zna kako i gdje.Dovoljno mu je vidjeti ranč u Poganoj Vlaci.Priča se i da je dioničar Feala

 • Možete pisat i pričati ,Bandić radi i vidi se .
  Novac je poreznih obveznika ali i ostaje ono sto se izgradi.
  Fontane stalno spominju ,ja ih blagoslivam jer lijepo ih vidjet.

  • Zagreb ga obožava kako i nebi sta je sve učinio za grad..Najljepši advent da izdvojim- pobijedio sve gradove čak i Beč….svaka čast kralju
   A mi možemo kuditi besplatno je…pozdrav i živili

 • Bravo Bandiću Zagreb pobijedio sve gradove čak i Beč…najljepši advent!
  Stvorio pravi zimski turizam..
  Da ne pričamo sta je sve za taj grad učinio..Zagreb ga obožava mi ne..Al ko nas i pita

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.