Studenti će imati mogućnost pozajmice po računu do 200 maraka

Hypo Alpe-Adria-Bank u Bosni i Hercegovini (Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka i Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Mostar) biti će strateški partner u razvoju i promociji ISIC kartica (Međunarodni studentski identifikacijski dokument) u našoj zemlji.

Službeno je potpisivan Memorandum o suradnji između Hypo banke i UG Auctus Banja Luka, vlasnikom ISIC licence za područje BiH.

Hypo banka će svim studentima u BiH, vlasnicima ISIC kartice, omogućiti poseban paket usluga i proizvoda koji će se odobravati uz značajne popuste u odnosu na trenutnu tržišnu vrijednost. Otvaranje i održavanje studentskih računa biti će bez naknade, izdavanje Hypo Visa debitne i poklon kartice biti će bez dodatnih troškova, a studenti će imati mogućnost pozajmice po računu do 200 maraka.

Također, studenti vlasnici ISIC kartice imat će mogućnost korištenja Hypo SMS usluge i Hyponet internet bankarstva. Oni će moći aplicirati i za namjenske kredite za plaćanje redovitih  i postdiplomskih studija kako u BiH tako i u inozemstvu, kao i za kredite za odlazak u inozemstvo na rad i usavršavanje jezika.

“Hypo banka kroz ovo partnerstvo sa ISIC-om nastoji dati svoj društveno-odgovorni doprinos studentskoj populaciji u BiH nudeći niz komercijalnih popusta i pogodnosti. Svjesni smo također činjenice da je studentska populacija značajan segment tržišta te vodimo posebnu pažnju u izgradnji partnerskih odnosa za buduću uspješnu i dugotrajnu suradnju.”, izjavio je Goran Babić, izvršni direktor Hypo Alpe-Adria-Bank.

Saša Panić,  predsjednik UG Auctus, izrazio je zadovoljstvo povodom  potpisivanja ovog Memoranduma i istakao da je od velike važnosti za ISIC program u Bosni i Hercegovini povezivanje s velikim tvrtkama kao što je Hypo banka koja će pružiti veliku podršku u promociji i razvoju ISIC-a u BiH.

„Siguran sam da će veliki broj naših članova iskoristiti neke od pogodnosti koje im nudi Hypo banka kroz ovaj „ISIC HYPO“ paket i da će ova suradnja biti nastavljena i u slijedećim godinama na obostrano zadovoljstvo“, stoji na službenim stranicama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.