Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira Brucošijadu ’11

U četvrtak 27. listopada 2011. u disco clubu Strong (Mostar) održat će se Brucošijada ´11 u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Ovogodišnja Brucošijada je način na koji će Studentski zbor iskazati dobrodošlicu svim studentima, a posebno brucošima. Studente će zabavljati hrvatska estradna zvijezda Jole koji je na daleko poznat po dobroj atmosferi koju napravi na svojim koncertima.

Brucošijada će se održati pod pokroviteljstvom Jaegermeistera kao generalnog pokrovitelja ovogodišnje Brucošijade, te pod pokroviteljstvom Red Bulla, Durexa i Lorenza. Također za sve posjetitelje organizatori su osigurali promo cijene pića.

I ove godine Studentski zbor će se pobrinuti kako bi svi posjetitelji mogli sudjelovati u tomboli, a također idući tjedan Studentski zbor će upriličiti niz nagradnih igri u kojima će brucoši moći osvojiti karte za brucošijadu, stoga pozivamo sve brucoše da postanu prijatelji Studentskog zbora na facebook stranici ( http://www.facebook.com/studentskizbor) kako bi se mogli detaljno i na vrijeme informirati o svim aktivnostima, stoji u priopćenju Studenstkog zbora Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.