Streetball Mostar: Nedjelja rezervirana za košarku

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika koje su zadesile Mostar ovaj vikend, organizatori Streetball Mostar 2K15 su odlučili pomjeriti termin turnira za iduću nedjelju, točnije 23. kolovoza 2015. godine.

”Prijave se i dalje primaju na broj 063/421-566. Već podnesene prijave su i dalje važeće, te se mole ekipe da potvrde svoj dolazak”, najavili su organizatori.

Turnir će se održati kako je i planirano na sportskom terenu OŠ Ilije Jakovljevića (Japanska škola). Svi gledatelji osim u dobroj košarci, mogu uživati u Breakdeanceu, nastupu Street Arts preformera, te DJ programu svima poznatog Mayera, velikoj roštiljadi te se osvježiti uz promotivna pića naših sponzora.

Početak turnira je u 11.00 sati dok je očekivani završetak u 23.00 sat.

Važnost ovog turnira prepoznali su te će o njemu izvještavati mediji poput: Radio Dobre Vibracije, Studio 88, Večernji List, Dnevni list, TV1, Prva TV te portali Jabuka.tv, Bljesak.info, Klix.ba, Pogled.ba, MostarLife te mnogi drugi.

Nagradni fond:
—————————————————————————-
SENIORI:
1. mjesto: 800 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
2. mjesto: 400 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
3. mjesto: 100 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
—————————————————————————–
JUNIORI (1998. godište i stariji):
1. mjesto: 100 KM, plaketa, majica,
2. mjesto: 50 KM, plaketa, majica,
3. mjesto: 20 KM, plaketa, majica,
—————————————————————————–
NATJECANJE U TRICAMA: 50 KM
—————————————————————————–
Prijave su počele i možete ih vršiti putem telefona 063/421-566 s nazivom ekipe te imenima igrača ili se možete javiti u Facebook grupu StreetBall Mostar 2K15. Kotizacija za seniori iznosi 40 KM, a za juniore 20 KM.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: