Strava u Doboju: Oteli djevojčicu pa je tri dana držali zatočenu i silovali

Trojica mještana dobojskog povratničkog naselja Hodžići su 28. listopada ove godine ispred Osnovne škole namamili 15-godišnju djevojčicu, uvukli je u automobil i odvezli u gračaničko naselje Lohinja Gornja. Tamo su je, prema riječima njenog oca Osmana, zatočenu držali tri dana te je pijani više puta silovali.

Kako prenosi Dnevni Avaz, zbog pretrpljenog šoka djevojčica već desetak dana ne ide u školu, a zbog prijetnji roditeljima ni ostalo dvoje djece ne pohađa nastavu.

“Moju kćer su u automobil Golf 2 ispred škole u Klokotnici 28. listopada ove godine uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. te jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak djeteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi iz CJB Doboj javili da dođem po kćerku. Ona sada ne može spavati, ustaje i viče `Pustite me`. Nije nam ispričala sve što je doživjela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava”, ispričao je Dnevnom Avazu otac djevojčice.

I majka djevojčice je potvrdila kako je njihova kći silovana na najbrutalniji način, kao i to da su za to odgovorni ljudi iz susjedstva koji sad njoj i suprugu šalju prijeteće SMS poruke, a roditelji su sve prijavili policiji u Doboju. (RTL.hr) 

(www.jabuka.tv)Nema komentara

  • TE I TAKVE BOLESNE OSOBE TREBJU RODITELJI I NAROD TOG MJESTA OBISIT U CENTRU GRADA .I TO JE JEDINA PRAVDA.KAO ČAUŠESKOG I NJEGOVU ŽENU .SVIJET JE BIO SRETAN ŠTO SU TE SOTONE NESTALE S LICA ZEMLJE.NIŠTA DRUGO NJIMA NEĆE POMOĆ NI ZATVOR NI KAZNE .PITAM SE IMAJU LI ONI MAJKE SESTRE .I IZ KOJI SU MOSTRUMSKI MAJKI ISPALI DA SU I TAKO ODGOJILE…….I NJI BI TREBALO ……SPREMIT NA 100GODINA GOLOG OTOKA ZA PRIMJER ČITAVOM SVIJETU ….-…MALO JE ZA NJI PAKA.,,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.