Strava na Otoku: Velika boksačka nada ubijena na gangsterski način

Tom Bell, 21-godišnji engleski boksač ubijen je u pucnjavi u obiteljskom pubu na Maple Tree u Woodfield Wayu, Doncaster, Engleska, u četvrtak navečer te je umro nakon što je odveden u bolnicu.
Na njega pucano iz automobila u pokretu

Likvidacija je izvršena na gangsterski način, piše Daily Mail, prenosi Net.hr tako da je na njega pucano iz automobila u pokretu. On je u tom trenutku bio u pubu, a onda je odjednom kroz prozor uletio metak i pogodio ga. Odmah nakon pucnjave, Bella su hitno odvezli u bolnicu, ali liječnici ga nisu uspijeli spasiti.

Laku noć, Bog nek blagoslovi mog malog brata. Nitko se ne može usporediti s tobom, moj najbolji prijatelju, napisala je njegova sestra CeeJay Bell na društvenim mrežama i dodala:

Budući svjetski prvak

Bio je neporažen, vrlo talentiran mladi boksač, profesionalac, budući svjetski prvak. Riječima ne mogu opisati kroz što obitelj sad prolazi.

Istraga u tijeku

Nekoliko ambulantnih vozila pojavilo se ispred puba, ali ni to nije bilo dovoljno da se spasi mladog boksača, za kojeg se sad sumnja da je bio upleten u nešto u što nije smio biti, nešto što ga je koštalo života. Policija u Južnom Yorkshireu priopćila je kako je istraga u tijeku i pozvao svjedoke da ih kontaktiraju ako imaju bilo kakvih saznanja, odnosno informacija o ubojstvu.

Inače, osvanuo je i video na Twitteru trenutka kad vučna služba odvozi pronađeni zapaljeni BMW, koji je pronađen nekoliko kilometara od mjesta ubojstva Toma Bella. Istražitelji vjeruju kako se radi o vozilu iz kojeg je mladi boksač ubijen…

“Tom je imao čitav život ispred sebe, on bi bio najbolji u boksu”

Stanari koji žive u blizini opisali su trenutak likvidacije u obliku zvuka sličnog “petardama, vatrometu”, a zatim su vidjeli kako osobe trče iz puba do svojih automobila i odvode se u nepoznatom smjeru.

James Harrington, jedan od trenera u klubu u kojem je Bell trenirao, kazao je:

Tom je imao čitav život ispred sebe, on bi bio najbolji u boksu.

Njegov glavni trener Paul Harrison izjavio je kako je Tom bio izvanredan boksač. Inače, Harrison ga je uzeo pod svoje kad je navršio 18 godina…

Uz to što je bio izvanredan boksač, bio je i ljudsko biće. Naporno je trenirao u klubu, inspirirao i ohrabrivao druge boksače i ljude općenito i nakon što se otisnuo u profesionalne vode.

Naša dvorana bit će praznija bez tebe, poruka je njegovih prijatelja i trenera u klubu.

Svjetski WBC prvak u muha kategoriji Charlie Edwards odao je počast Tomu Bellu putem Twittera, opisajući njegovu smrt kao “uništavajuću”.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.