“Stranger Things” će postati atrakcija unutar tematskog parka Universala

Megapopularna serija dobit će svoje atrakcije unutar tematskih parkova tvrtke Universal, u kojima će se moći susresti sa svojim omiljenim likovima i vidjeti poznate lokacije iz serije…

Tvrtka Universal će u svojim tematskim parkovima u Hollywoodu, Orlandu i Singapuru otvoriti atrakcije koje će biti inspirirane serijom “Stranger Things“. Same atrakcije će se pojaviti na jesen ove godine povodom Halloweena, odnosno Noći vještica.

U američkim parkovima bit će postavljene od 14. rujna, a u Singapuru od 28. svibnja. Gosti triju parkova moći će ulaziti u labirinte u kojima će ih pratiti strašni Demogorgon, poznato čudovište iz same serije.

Unutar njega susretat će se i s ostalim likovima te vidjeti poznate lokacije kao što su Hawkins National Laboratory i Byers House. Posjetitelji će moći vidjeti i tunele koji nisu iz ovoga svijeta i iskusit će prave probleme u zračnim putevima, piše Buro247.hr.

Prisjetimo se, premijera treće sezone bit će krajem ove godine ili početkom 2019. godine. S obzirom na popularnost ove serije, ne sumnjamo da će većina pohrliti da iskusi ovo jedinstveno iskustvo. I mi ćemo, ako se kojim slučajem nađemo u ovim tematskim parkovima.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.